NieuwsSingle vakantie Bulgarije, Sunny Beach

Boek nú, betaal later

Single vakantie Bulgarije, Sunny Beach

Single vakantie Bulgarije, Sunny Beach
5 mrt. 2011

Single vakantie Bulgarije, Sunny Beach

Single reizen naar Sunny Beach Bulgarije bieden jou een groepsreis naar een spetterende locatie. Gelegen aan de Zwarte Zee heeft het zonovergoten Sunny Beach alles in zich om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Schone witte zandstranden, een gezellige boulevard met een grote diversiteit aan restaurants, leuke barretjes en een rijke cultuur.

Overdag genieten van zon, zee en strand en ’s avonds het spetterende Bulgaarse nachtleven in naar kroegen en clubs als The Flying Dutchman, Beachbar Mexo of club Lazur. Ben je meer geïnteresseerd in cultuur en sportieve activiteiten? Geen zorgen, want Bulgarije heeft het allemaal.

Bulgarije doet qua gastvrijheid niet onder voor landen als Spanje, Turkije en Griekenland. Daarbij is Bulgarije qua prijs ook nog eens verrassend voordelig! Een halve liter bier heb je bijvoorbeeld al voor € 1,50.

Wil jij lekker luieren aan een van de van de hipste stranden van Oost-Europa? Pak dan nu je spullen en wij nemen je op mee singlereis naar Sunny Beach in Bulgarije!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen