NieuwsSingle reizen Body & Mind

Boek nú, betaal later

Single reizen Body & Mind

Single reizen Body & Mind
7 mrt. 2011
Rubriek(en):

Single reizen Body & Mind

De groepsreizen voor singles 'Body & Mind' geven singles precies dat wat je soms even nodig hebt in je hectische bestaan. Een 8-daagse vakantie waarin je helemaal tot rust kunt komen. Letterlijk en figuurlijk neem je afstand door in de Artemis Lodge in Fethiye, Turkije te genieten van de ontspanning in een prachtige, zonnige omgeving.

Van dag tot dag bepaal je waar jij zin in hebt. Neem je deel aan de dagelijkse workshops Hatha-yoga met mindfulness-oefeningen en meditatie of kies je voor een duik in het zwembad? Verken je de prachtige omgeving of lees je liever een boek in de tuin bij de lodge? Alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie zijn aanwezig.

Dagelijks kun je genieten van rijke maaltijden die bereid worden met lokale, verse producten. De maaltijden worden geserveerd in de Artemis Lodge waar je deze week verblijft.

Naast de workshops heb je volop tijd om zelf de cultuur en natuur in deze streek te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een dagje strand en snorkelen, een bezoek aan de markt of maak zelf een uitstapje naar historische plaatsen. We bieden tijdens deze relaxweek verschillende excursies aan voor de liefhebbers. Zo brengen we een bezoek aan de hammam en maken we een boottocht door de baai van Fethiye. Ook een ontspannende lichaamsmassage behoort tot de mogelijkheden. Dat wordt genieten met deze singlev reizen Body & Mind Turkije.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen