NieuwsSinglereis naar Ierland, land van uitersten

Boek nú, betaal later

Singlereis naar Ierland, land van uitersten

Singlereis naar Ierland, land van uitersten
8 mrt. 2011

Singlereis naar Ierland, land van uitersten

De singlereis naar Ierland, brengt je naar een land van uitersten. Een land met een lange voorgeschiedenis , vriendelijk en woest tegelijkertijd en met een heel bijzonder karakter en charme.

Het centrale deel van Ierland is vrij vlak met veel meren en richting de kust is het bergachtiger. Maar deze verschillen zullen niet de enige zijn die je gaan verrassen tijdens deze 14-daagse groepsreis door Ierland. Maak kennis met het traditionele Ierse bier en de whisky. Je laat je meevoeren door de aanstekelijke Ierse muziek in de pubs, je dwaalt door sfeervolle smalle straatjes en geniet van de natuurwonderen die verspreid over het land zijn te vinden.

Tijdens deze groepsreis voor singles, maak je een rondreis van Dublin via Redcross, Kilkenny, Blarney, Cork, Doolin, Salthill en Clonmacnoise maak je kennis met Ierland op een actieve en culturele wijze. Je bezoekt historische kastelen met bijbehorende tuinen, grote natuurparken vol flora en fauna en uiteraard een Ierse whisky-stokerij. Maar er is meer... laat je verrassen en ga ook mee!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen