NieuwsSingle Cultuur reis naar Macedonie

Boek nú, betaal later

Single Cultuur reis naar Macedonie

Single Cultuur reis naar Macedonie
9 mrt. 2011

Single Cultuur reis naar Macedonie

Macedonië is een bestemming die singles zal verrassen. Of je nu kiest voor een zonvakantie aan het meer van Ohrid, de prachtige natuur of het culturele erfgoed, Macedonië is aantrekkelijk voor vrijwel elke single.

Ooit geweten dat Macedonië, na Zwitserland het hoogst gelegen land is? Daarnaast staat Macedonië bekend om haar vele zonuren en zeer aangenaam klimaat. Met de Singlereis 'Single Beach & Lake Club Macedonië' strijken we dan ook neer in het zonovergoten en prachtig gelegen Ohrid, een schilderachtig vissersdorpje direct aan het bekende meer van Ohrid, de parel van de Balkan!

Voor de single die de voorkeur geeft aan de kennismaking met de rijke cultuur van dit land is er de Single Culture Club Macedonië. We nemen je mee op een onvergetelijke tocht langs alle hoogtepunten van dit mysterieuze land. Historische steden, uitgestrekte landschappen en heerlijke wijnen, deze singlereis heeft alles voor de single cultuurliefhebber! Met deze complete rondreis voor alleenstaanden duik je in de uitgebreide geschiedenis van Macedonië en ontdek je op een actieve en leuke manier samen met een gezellige groep singles de geschiedenis van dit prachtige land! Ga ook mee en ontdek dit prachtige land zelf.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen