NieuwsSinglereizen.nl helemaal vernieuwd!

Boek nú, betaal later

Singlereizen.nl helemaal vernieuwd!

Singlereizen.nl helemaal vernieuwd!
26 jan. 2017
Rubriek(en):

Singlereizen.nl helemaal vernieuwd!

Welkom op de nieuwe site van Singlereizen.nl. Het is misschien even wennen, maar we hopen dat je je snel weer vertrouwt met ons voelt en er net zo blij mee bent als wij dat zijn. Nu kun je ook genieten van alle single reizen op je smartphone of tablet lekker op de bank, de groepsinfo makkelijk aanvragen of jouw ideale singlereis direct boeken. Wel zo gemakkelijk!

We hebben er meer dan een jaar aan gewerkt en jullie tips en adviezen in het nieuwe ontwerp meegenomen. Zo staan er nu icoontjes bij alle single reizen die je vertellen aan welke reisthema's de reis voldoet. Even met je vinger erop klikken en je ziet wat het icoontje betekent. En er zijn icoontjes bij het verblijf, zodat je snel kunt zien of het dicht bij het strand ligt of dicht bij een centrum, of je kunt beschikken over wifi, een kluisje enz.

Voor de wintersporters onder de singles is het een hele vooruitgang, want er is een speciale tab 'ski-info' waar je informatie vindt over het skigebied, over de mogelijkheid en met een skiaart!

Nieuw zijn de reviews bij onze single reizen. Nog niet alle vakanties hebben reviews, maar we zijn daar vorig jaar wel al mee begonnen en willen jullie bedanken voor jullie medewerking aan deze beoordelingen. Daarmee doe je vooral andere singles een groot plezier.

En er is meer! Je kunt jouw favoriete singlereizen nu ook bewaren en goed vergelijken. Kies je jouw favorieten op jouw mobiel of tablet, mail die favorieten dan aan jezelf, zodat je ze overal beschikbaar hebt. Wij wensen je een gezellig avontuur met de vernieuwde Singlereizen.nl Hebben we iets over het hoofd gezien of werkt het (nog) niet helemaal zoals het zou moeten? Dan zijn wij erg blij met jouw bericht via klantenservice@singlereizen.nl of bel ons!

Met hartelijke groet van het team van Singlereizen.nl

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen