NieuwsGambia....ga ook mee op 25 februari!

Boek nú, betaal later

Gambia....ga ook mee op 25 februari!

Gambia....ga ook mee op 25 februari!
14 feb. 2017
Rubriek(en):

Gambia....ga ook mee op 25 februari!

Het was even stil rond Gambia, maar inmiddels voelt iedereen zich weer veilig en vrij om naar dit prachtige land te reizen. Wil jij de carnaval ontvluchten? Of in de voorjaarsvakantie ook genieten van een vakantie waarin je kunt relaxen, op safari kunt gaan of een combinatie van actief en ontspanning? Ga dan ook mee op 25 februari! Er zijn nog twee plaatsen direct beschikbaar.

Gambia ligt in Afrika op ongeveer 6 uur vliegen van Nederland. De bevolking is er gastvrij en hartelijk, je verblijft in een gezellig 3* hotel op basis van logies en ontbijt op 100 meter van het brede zandstrand. Het hotel heeft een 8.3 op Zoover!

Wil je lekker relaxen aan het strand of bij het zwembad? Geniet dan van een zonovergoten vakantie. Wil je meer? Dan zijn er voldoende excursies te maken om het land te ontdekken. Bezoek de mangroves, of de hoofdstad Banjul. Een aanrader is natuurlijk een safari in een van de nationale parken, om zo de neushoorns, giraffes en buffels van dichtbij te ervaren. Kun je niet mee op 25 februari? Dan zijn er nog meer vertrekdata naar Gambia beschikbaar.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen