NieuwsSingle reizen naar Slovenie

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Slovenie

Single reizen naar Slovenie
10 mrt. 2011

Single reizen naar Slovenie

Ontdek het prachtige Slovenië tijdens een van de singlereizen naar het jongste land van de Europese Unie. Een onontdekt paradijs voor bijvoorbeeld de avontuurlijke en sportieve singles.

De Julische alpen vind je in het noordwesten van Slovenië met het Traglav Nationaal Park als bekendste park. Dit park, met de hoge bergtoppen, wildstromende rivieren en prachtige meren, is het mooiste gebied van Slovenië! Daarnaast is het  ‘the place to be’ voor diverse buitensporten en spectaculaire watersporten, dankzij de kraakheldere rivieren die hoog in de bergen ontspringen.

Maar Slovenië biedt meer dan bergen alleen. Wat te denken van de prachtige meren van Bled en Bohinj en de grotten van Postojna en van Škocjan. We nemen je mee op hikes, we gaan raften, tuben en hydrospeeden. We bezoeken Bled. De hoofdstad Ljubljana kun je zelf bezoeken om te genieten van de gezellige terrasjes, prachtige kastelen en de Sloveense gastvrijheid. Na alle inspanningen kun je afkoelen in een van de heldere meren en rivieren! Ook zo enthousiast over deze vakantie? Kijk dan bij onze single reizen naar Slovenië!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen