NieuwsSingle reizen door Jordanie

Boek nú, betaal later

Single reizen door Jordanie

Single reizen door Jordanie
16 mrt. 2011
Rubriek(en):

Single reizen door Jordanie

De single rondreis door Jordanië is een van de verrassende rondreizen waarbij je in dit geval Jordanie goed leert kennen. Jordanië is een koninkrijk in het Midden-Oosten, aan de rivier de Jordaan met een totale oppervlakte van 90.650 km2 en daarmee ongeveer twee keer zo groot als Nederland.

Denk je aan Jordanie, dan denk je aan de Dode Zee en aan een van de 7 wereldwonderen 'Petra'. Maar ook maak je tijdens deze singlereis een verrassende canyontocht 'Siq trail' en ga je via de imposante Kloof naar de “schatkamer”. Een bezoek aan de woestijn per kameel of jeep en sandboarden behoren tot de mogelijkheden en je eindigt deze rondreis aan het strand waar gelegenheid is om te relaxen, te snorkelen, te zwemmen of een bezoek te brengen aan een van de culturele rijkdommen van Aqaba.

Van februari tot mei is het lente in Jordanië. De temperaturen zijn dan over het algemeen aangenaam. De zomers, die van mei tot oktober duren, zijn droog en heet, met name op het plateau en in de Jordaanvallei. In Aqaba heerst er dan bovendien een hoge luchtvochtigheid. Juli en augustus zijn de twee warmste maanden en daarom zijn de reisdata hier uiteraard op aangepast.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen