NieuwsNu ook single reizen voor 60Plus singles

Boek nú, betaal later

Nu ook single reizen voor 60Plus singles

Nu ook single reizen voor 60Plus singles
10 jan. 2017

Nu ook single reizen voor 60Plus singles

De reacties op de uitzending van de NOS van zondagavond over de toename van het aantal 50Plus singles in Nederland waren voor Singlereizen.nl positief en overweldigend. Erg leuk dat er zo massaal op is gereageerd, wat aangeeft dat er voor ons nog werk aan de winkel is. Veel 60Plus en 70Plus singles lieten ons weten graag met ons mee te willen voor een wintersport vakantie, een zonvakantie, of een mooie rondreis of cruise.

We hebben daarop direct een begin gemaakt met het toevoegen van een aantal vertrekdata aan de bestaande single reizen, speciaal voor de 65Plus singles. En er volgen er nog meer!

Behoor je ook tot de groep 50Plus singles en heb je zin in een leuke vakantie in een groep leeftijdsgenoten, vul dan op Singlereizen.nl je leeftijd in en kijk welke vakanties wij voor je beschikbaar hebben. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe reizen. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten met een e-mail naar klantenservice@singlereizen.nl We denken graag met je mee!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen