NieuwsAantal 50Plus singles neemt toe

Boek nú, betaal later

Aantal 50Plus singles neemt toe

Aantal 50Plus singles neemt toe
8 jan. 2017

Aantal 50Plus singles neemt toe

Het aantal singles in Nederland neemt jaarlijks toe en het aantal 50Plus singles is vorig jaar zelfs met 38.000 singles gestegen, aldus het CBS. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, omdat een groot deel van de ouderen ouder wordt. Bij Singlereizen.nl merken wij dit ook al jaren aan de vraag naar meer vakanties voor 50+ singles. De 50Plussers blijven langer actief, zijn fit, ondernemend en reizen ook graag en vaak. Dat zien we allemaal wel om ons heen, want op zomerse dagen zie ik dagelijks colonnes 50Plussers genieten van hun fietstocht. En ik schat dat ze dan toch dagelijks zo'n 40 km bij plussen op hun teller. Wel met een klein beetje hulp van een accu, dat dan wel weer, maar ze hebben er overduidelijk zin in.

De laatste jaren is ons aandeel 50+ single reizen ook gegroeid, omdat we er steeds vraag naar was. Onze grootste doelgroep was bij onze start in 2003 de groep singles van 25 tot 45 jaar, daarna volgden al snel de jongeren vanaf 17 tot 25 jaar en sinds een aantal jaren de 50plussers. Zo zijn er op Singlereizen.nl dus single reizen voor singles vanaf 17 jaar maar nu dus ook tot 69 jaar, waarbij de bovengrens flexibel gehanteerd wordt. En uiteraard allemaal in eigen groepen bij elkaar, want de beleving van een 20-jarige singles is anders dan een 50+ single.

De groei in de groep 50+ singles was voor de NOS aanleiding om ons een paar vragen te stellen. Dit item is vanavond te zien in het NOS journaal van 20.00 uur en ook online vindbaar in het artikel van de NOS.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen