NieuwsLesbos voor een unieke zonvakantie

Boek nú, betaal later

Lesbos voor een unieke zonvakantie

Lesbos voor een unieke zonvakantie
1 feb. 2018

Lesbos voor een unieke zonvakantie

Ontdek onze single zonvakantie naar Lesbos, een prachtig Grieks eiland in de Egeïsche Zee. Een aanrader voor deze zomer.

Je vliegt vanaf Amsterdam binnen 4 uur naar Mytilini, het enige vliegveld op dit eiland dat met Kreta en Evia tot de 3 grootste Griekse eilanden behoort. Toch is Lesbos kleinschalig, gezellig en intiem want massatoerisme zul je hier niet vinden.

Op Lesbos kun je genieten van zon, zee en strand maar ook van gezellig eten in de verschillende restaurantjes zoals in het schilderachtige vissershaventje van Molyvos. Het Griekse eten is er goedkoop en overheerlijk. Verse vis, gevangen door de lokale vissers, en volop verse groenten en uiteraard de beroemde Griekse salade, staan overal op het menu. Is je hotel of appartement dichtbij Molyvos, dan bof je want dit schilderachtige stadje is een genot voor het oog met het oude Byzantijnse kasteel dat hoog boven Molyvos uit torent. Het dorpje heeft veel hoogteverschil en smalle weggetjes met kinderkopjes en knusse winkeltjes die ook 's avonds geopend zijn, afgewisseld met restaurantjes met uitzicht over de prachtige baai. Een mooiere zonsondergang kun je je niet wensen.

Het strand is overal dichtbij bereikbaar en een taxi brengt je er voor weinig geld naartoe. Neem wel zwemschoenen mee, want het zijn veelal kiezelstranden. Wil je graag wat excursies maken? Er zijn prachtige georganiseerde wandelingen, huur een scooter of auto om de omgeving te verkennen, maak een boottocht of bezoek het versteende woud. Dit is een unieke ervaring. Een singlereis naar Lesbos is veelzijdig en je zult je er geen minuut vervelen. Al was het ook alleen al omdat je met een gezellige groep singles op vakantie gaat. Ga ook mee en geniet van een relaxte zonvakantie in Griekenland.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen