Reizen naar Lesvos met andere singlesSingle reizen naar Lesvos, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar pittoresk en heuvelachtig Lesvos

Het eiland Lesbos, door de Grieken Lesvos genoemd, is een Grieks eiland gelegen in de Oos-Egeische Zee voor de kust van Turkije. Het is een zeer geliefd eiland voor Grieken, maar ook voor niet Grieken vanwege de charme van het eiland. In 2011 is het eiland uitgeroepen tot een UNESCO Geopark en dit is niet voor niks! De natuur van Lesbos is nog ongerept en wonderschoon.

Het is een vulkanisch eiland waardoor je op meerdere plekken hete bronnen kunt vinden. De grootste attractie van Lesbos is toch zeker wel Sigri, een fossiel woud dat 15 miljoen jaar geleden versteende als gevolg van een vulkaan-uitbarsting. Op Lesbos zijn authentieke dorpjes, gezellige haventjes, leuke winkeltjes en de meest vriendelijke mensen te vinden.

Molyvos, gelegen tegen een heuvel, wordt door de Grieken zelf gezien als één van de mooiste stadjes van Griekenland en is dus zeker een bezoekje waard. Slenter er door de met blauwe regen overdekte straatjes en geniet van een echte Griekse maaltijd met verse vis op een van de vele terrasjes aan het haventje van Molyvos. Bezoek ook Skala Sykamineas, een mooier romantisch haventje zag je nooit eerder! Wil je lekker relaxen? Ga dan naar een van de prachtige rustige of drukke stranden van het eiland. Uiteraard kan je in de avond ook heerlijk eten, goed stappen en heerlijke cocktails drinken terwijl je naar de prachtige zonsondergang kijkt. Kortom: Lesbos is voor iedereen een topbestemming voor een singlevakantie want je zal je er geen minuut vervelen!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als er weer single reizen naar pittoresk en heuvelachtig Lesvos zijn?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen