NieuwsIbiza is hot deze zomer!

Boek nú, betaal later

Ibiza is hot deze zomer!

Ibiza is hot deze zomer!
10 jun. 2017
Rubriek(en):

Ibiza is hot deze zomer!

Denk je aan Ibiza, dan denk je toch als eerste aan de vele party's met bekende DJ's als Armin van Buren, Hardwell, Tiësto, Martin Garrix en Afro Jack. Maar ook aan de cultuur van de hippies en de vele luxe beach clubs.

Deze zomer zijn de singlereizen naar Ibiza hot! En dat is niet alleen omdat het een party eiland is, maar omdat er elke zonovergoten dag ook veel te genieten, te zien en te beleven is.

Wil jij deze zomer ook met ons naar Ibiza, dan geven we je hier een paar suggesties om je vakantie nog leuker te maken. Maar natuurlijk zal de reisleiding, die 24/7 bij jullie vakantie is, je ook de hot spots van Ibiza kunnen vertellen.

Ibiza feesten zomer 2017:
Wil je weten waar je deze zomer moet zijn voor de beste Ibiza feesten? Kijk dan in de agenda van myibiza.tv

Touren over het eiland op een avontuurlijke manier?
Waan je zelf even een hippie en huur een van de prachtige lelijke eenden bij ducksunited.com. Nodig je single reisgenoten uit om mee te gaan, gooi het dak open en geniet van de vrijheid, de zon en het prachtige eiland Ibiza. Een ervaring om nooit te vergeten.

Hippiemarkt Ibiza
Ben je op Ibiza, dan is een bezoek aan een van de hippiemarkten een 'must'. Op Ibiza wonen sinds de jaren '60 veel kunstenaars, ambachtslieden, schilders en ontwerpers. Zij kwamen naar het eiland om de unieke sfeer en om de vrijheid. Op de bekende hippiemarkten vind je handgemaakte kledingstukken, exotische sieraden en kunstvoorwerpen. Allemaal gemaakt op het eiland.

Stranden van Ibiza, excursies en bezienswaardigheden
Ibiza heeft prachtige beach clubs waar je je in de wereld van de celebs waant. Dat is niet goedkoop, maar wel een belevenis op zich. Voel jij je prettiger op een van de heerlijke 'gewone' stranden, dan kun je op Ibiza je hart ophalen. Om je een goed en compleet overzicht te geven van deze stranden, de excursies die je kunt maken en de vele bezienswaardigheden van Ibiza, kunnen we je het beste verwijzen naar www.ibiza-reisgids.nl/wat-is-er-te-doen

Heb je je vakantie naar Ibiza al geboekt en wil je Ibiza nu al een beetje beleven? Geniet dan van het Ibiza magazine.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen