Nieuws50Plus single en alleen op vakantie

Boek nú, betaal later

50Plus single en alleen op vakantie

50Plus single en alleen op vakantie
20 mei 2017

50Plus single en alleen op vakantie

Je bent een 50+ single en in de bloei van je leven. Inmiddels heb je je sporen verdient in het leven en in je baan, maar ook nog volop plannen voor de toekomst. Je kinderen zijn al dan niet de deur uit of wonen nog bij je ex. Je hebt leuke vrienden, fijne kennissen en collega's en je doet wat je leuk vindt. Je voelt je jong, bent sportief en actief, maar voelt je ook niet meer helemaal thuis bij de jongeren. Je merkt aan de gesprekken dat je in een andere levensfase bent dan de meeste 40-ers om je heen. En toch klinkt 50plus dan ineens zo oud. En oud voel je je en ben je absoluut niet!

Om je heen maken stelletjes en gezinnen plannen voor de vakantie. En wat ga jij dit jaar doen? Je wilt ook graag op vakantie, maar wil je dat met een van je alleenstaande vrienden of vriendinnen? Je kent elkaars goede kanten, maar ook de onhebbelijkheden. Je deelt niet op alle vlakken elkaars interesse, want jij wilt zonnen en relaxen en hij of zij geniet van cultuur en activiteiten. Je wilt misschien samen, maar het is ook wel eens leuk om andere 50Plus singles te ontmoeten.

Heb je wel eens gedacht aan de voordelen van een singlereis voor 50+ singles? Gezellig op vakantie met leuke mensen die net als jij de wereld met elkaar willen ontdekken en lekker willen ontspannen, willen genieten van natuur, cultuur, wat activiteiten, samen eten en nieuwe mensen leren kennen. En toch de vrijheid hebben om op die vakantie te doen wat bij jou past. Je maakt immers het hele jaar je eigen keuzes, dus kies je op je vakantie ook graag wat je wilt doen en eventueel met wie wel of wie niet.

Singlereizen zijn groepsreizen en maak je daar geen zorgen over. Hoe de groep ook is samengesteld, er zijn altijd leuke mensen met wie je net die klik hebt. Zo ga je bij elke singlereis (meestal) alleen op vakantie, maar kom je thuis met nieuwe vrienden en kennissen. Durf jij de uitdaging aan? Ik garandeer je dat als je eenmaal een singlereis hebt gemaakt en de moed hebt gevonden om alleen met een groep onbekenden op vakantie te gaan, je zult ervaren hoe leuk het is. En daar wil je dan meer van. Kijk hier voor onze 50Plus singlereizen

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen