NieuwsSamen genieten? Singlereizen.nl

Boek nú, betaal later

Samen genieten? Singlereizen.nl

Samen genieten? Singlereizen.nl
17 jun. 2017

Samen genieten? Singlereizen.nl

Misschien sta je er niet zo bij stil, maar in Nederland leven steeds meer mensen allleen. En met bijna 2.8 miljoen singles van jong tot oud(er) zijn er ook steeds meer vrijgezellen die kiezen voor een singlereis. Van 17 tot 50+ kennen inmiddels veel singles de weg naar Singlereizen.nl maar nog lang niet iedereen.

De eerste groepsreizen die voor 100% uit singles bestonden, vertrokken voor het eerst in 2003 en kregen daarom de naam single reizen. Sindsdien is het een snel groeiend en succesvol fenomeen en de ideale manier om op vakantie te gaan voor vele duizenden singles. Want wat is er nou leuker dan op vakantie te gaan met reisgenoten die net als jij alleen leven en dezelfde interesse hebben? Je gaat op vakantie met onbekenden en komt thuis met nieuwe vrienden en kennissen. Dat maakt je leven rijker.

Vaak horen wij dat mensen die recentelijk nog met een partner leefden, het bestaan van singlereizen helemaal niet kennen en een drempel ervaren om voor het eerst met een groepsreis voor singles mee te gaan. Die drempel is met ons advies vaak snel genomen, maar er is nog een hele grote groep mensen bij wie wij onze vakanties graag onder de aandacht brengen. Omdat ze er nog nooit van gehoord hebben.

Deze week vind je daarom op een groot aantal NS stations deze reclame van Singlereizen.nl. Wij vinden 'm grappig. Jij ook? Stuur ons een foto van jou met de Abri en vermeld het station erbij. Dan maak je kans op het winnen van € 200 vakantiegeld. De foto is alleen voor onze gezelligheid en zal niet naar buiten worden gebracht, tenzij we jouw uitdrukkelijke toestemming hebben.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen