NieuwsGroepsreizen voor avontuurlijke singles

Boek nú, betaal later

Groepsreizen voor avontuurlijke singles

Groepsreizen voor avontuurlijke singles
13 apr. 2017

Groepsreizen voor avontuurlijke singles

Naast onze single reizen bieden wij ook bijzondere, actieve, natuurrijke en gezellige groepsreizen aan, omdat meer dan 90% van de reizigers die voor een groepsreis kiest, ook alleen boekt. Dus voor al onze vakanties geldt dat je je ervaringen met andere reislustige ondernemende singles kunt delen.

Speciaal voor de reislustige avonturiers zetten wij deze bijzondere groepsreizen graag eens in het zonnetje. Met de onderstaande vakanties ervaar je de meerwaarde van actieve groepsreizen: met zijn allen op pad, de natuur in, je tentje opzetten, een pannetje eten koken en 's avonds kletsen bij een kampvuurtje.

Elke geslaagde groepsreis kenmerkt zich door een goede reisbegeleider. Daar hechten wij veel waarde aan, zeker bij deze bijzondere vakanties. Veel van de reisbegeleiders hebben niet alleen jarenlange reiservaring met de bestemmingen, maar zijn vaak actief, en bij velen is sporten en liefde voor de natuur de rode draad in hun leven. We spreken hier bewust over reisbegeleiders en niet over reisleiders, want ze zijn allereerst zeer ervaren reizigers met kennis van de cultuur en natuur. Bovendien zijn deze reisbegeleiders opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Dat maakt deze bijzondere groepsreizen ook zo succesvol en geliefd.

Ben jij een reislustige avontuurlijke single? Dan zul je met deze vakanties je hart kunnen ophalen:

Groepsreis rondreis door Finland
Voor de echte Scandinavische outdoorervaring bezoeken we nationale parken te voet en per mountainbike en gaan we kanoën en zeekajakken!

Groepsreis actief in Zuid-Frankrijk
Voor als je wilt verblijven midden in een groene vallei met olijfbomen, omgeven door bergtoppen en op de achtergrond - zo rustig, dat je bijna niet zou verwachten dat dit de ideale plek is voor een actieve groepsreis, ga je mee naar Frankrijk?

Groepsreis België, weekend break-out
Deze reis heeft alle elementen voor als je er een weekendje lekker actief tussenuit wilt: gave activiteiten, kamperen en een heerlijke barbecue!

Groepsreis rondreis Ierland
Ierland is woest en vriendelijk tegelijkertijd. Ruige rotsformaties langs de kust en volle Ierse pubs met een erg vriendelijke bevolking - een land van uitersten waarmee je tijdens deze rondreis allemaal kunt kennismaken!

Faeröer eilanden en IJsland
Ga je mee op ontdekkingstocht? Via de Faeröer eilanden naar de Zuidkust van IJsland; na afloop van deze reis keer je gegarandeerd terug met een rugzak vol verhalen.

Groepsreis IJsland, actief en natuur
Van de ijsvlaktes op de gletsjers tot het wilde water in de raftrivieren; IJsland heeft alle uitdagingen voor een avontuurlijke groepsreis! 
 
Rondreis Italië
Canyoning, raften en mooie wandeltochten, afgewisseld met een bezoek aan Turijn, Verona en Bolzano – het noorden van Italië is perfect voor een afwisselende groepsreis!

Volop genieten van Kroatië
Je zult je niet vervelen tijdens deze 8-daagse actieve groepsreis naar Kroatië, waar er elke dag een andere activiteit op het programma staat!
 
Uitwaaien op Texel
Heerlijk een weekendje uitwaaien op Texel met een leuke duin- en strandwandeling, garnalenvissen en een mooie fietstocht.

Actieve rondreis Noorwegen
Adembenemende landschappen met indrukwekkende fjorden, oog in oog met wilde dieren en het geknetter van een kampvuur in de late avond - een avontuurlijke en erg gezellige groepsreis!

Wandeltrekking Hardangervidda, Noorwegen
8 dagen genieten van een heerlijke wandelvakantie in één van de mooiste nationale parken van Noorwegen? Dat kan met de wandeltrekking in de Hardangervidda!
 
Groepsreis rondreis Oostenrijk
Jodelahiti! Ontdek de Alpen op z'n best met deze actieve rondreis. Beklim de mooiste bergen, ervaar de natuur per mountainbike en per raft en geniet van de schitterende uitzichten! Klaar voor een groot avontuur?

Rondreis Schotland
Deze groepsreis biedt een goede combinatie van rust, cultuur, natuur en actief een land en stad ontdekken. Op de mountainbike zul je bekend raken met de schitterende Schotse heuvels en al wandelend langs de rivieren en meren zul je genieten van de rust en de natuur die het land te bieden heeft!
 
West Highland Way, Schotland
Deze wandeltrekking voert je over glooiende groene heuvels en de hooglanden, langs desolate uitzichten, en langs oude ruïnes. Schotland is prachtig!

Wandelen op Mallorca
Tijdens deze wandelvakantie op het vulkanische Mallorca ontwijken we de drukte en wandelen heerlijk door een verlaten landschap, en over het weer hoef je je op dit subtropische mediterrane eiland natuurlijk geen zorgen te maken...
 
Groepsreis Zuid-Engeland, verrassend anders
Ben jij ook zo benieuwd naar wat Zuid-Engeland allemaal te bieden heeft? Prachtige rotsformaties, groene heuvels, hoge kliffen, zee kajakken, maar ook een bezoek aan de geweldige hoofdstad Londen!
https://www.singlereizen.nl/reisaanbod/zoek:engeland
 
Kanotrekking in Zweden
Trek met je kano dwars door het prachtige Zweden en geniet van de ongedwongen sfeer samen met je groepsgenoten!
 
14-daagse rondreis Zweden
Wildkamperen in onbetreden landschappen, oog in oog met elanden, beren en vossen, gezellige en ontspannen activiteiten en een bezoek aan Göteborg en Kopenhagen; ervaar in twee weken het echte Zweden.
 
Wildernisreis Zweden
Wat dacht je van kanoën, mountainbiken, hiken, overnachten in schuilhutjes en elanden spotten midden in de Zweedse natuur?

Actieve groepsreis rondreis door Zwitserland
Een avontuurlijke groepsreis in het prachtige Zwitserland vol actie, natuur en cultuur - steppen, peddelen, raften en wandelen met fenomenale uitzichten. Grüezi, oftewel welkom!

Kijk hier voor een compleet aanbod van onze avontuurlijke reizen

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen