NieuwsGeniet van fijne Paasdagen

Boek nú, betaal later

Geniet van fijne Paasdagen

Geniet van fijne Paasdagen
16 apr. 2017

Geniet van fijne Paasdagen

Een lekker lang Paasweekend is begonnen! Heb je al plannen gemaakt om er gezellige dagen van te maken? Of behoor je tot de groep die wel moet werken? Wat je ook doet, we wensen je hele fijne dagen.

De temperatuur in dit weekend is laag, zelfs lager dan met de Kerstdagen. Wie had dat nu verwacht na zoveel heerlijke voorjaarsdagen. Dat is toch echt weer even wennen. Wij zijn het weekend daarom begonnen met een nieuwsbrief met de leukste last minute single reizen die binnen de komende 6 weken vertrekken. En ze gaan allemaal naar de zon!

Wist je dat reizen het enige is dat geld kost maar je rijker maakt. Dus ben je toe aan een heerlijke ontspannen vakantie met volop zon in combinatie met een mooie natuur en leuke activiteiten waarin je het land echt beleefd? Kijk dan eens bij onze last minute single reizen

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Inschrijven kan hier: https://www.singlereizen.nl/ Helemaal onderaan vind je de mogelijkheid om je in te schrijven. Zo ontvang je regelmatig onze aanbiedingen en het laatste nieuws.

Fijne Paasdagen!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen