Grou ontdekken met andere singlesOntdek Grou in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het watersportdorp Grou

Gek op water en ook nog eens een gezelligheidsmens? Deze single reis naar het vermakelijke watersportdorpje Grou in hartje Friesland, ligt midden in een prachtige waterrijke omgeving. Bezoek het aangrenzende Nationale Park de Alde Feanen. Maak een kano- of kajaktocht over de geweldige wateren tussen vele pittoreske dorpjes. En kom volledig tot rust in dit natuur- en vogelgebied. Na een dag in de natuur de gezelligheid opzoeken? Het centrum van Grou kent een heerlijke sfeer met vele knusse winkeltjes, restaurants en gezellige terrassen. 

“Grou is een heel gezellig dorp in een geweldige omgeving. Het is echt leuk om tijdens een boottocht in deze waterrijke omgeving de andere singles beter te leren kennen” - Niels

Op groepsreis naar Grou
Vele sloten en vaarten zijn in de omgeving Grou met elkaar verbonden. Heerlijk om met de boot of sup tussen de weilanden door te varen. Als watersportliefhebber kom je volledig aan je trekken. Hou je toch meer van fietsen? Doe dan zeker de Elfsteden fietsroute langs de mooiste dorpjes van Friesland. Wil je iets minder lang? Een bekende route is 'de 8 van Grou'. Deze Pontjesroute is de moeite waard, ook om wandelend af te leggen. Zo is er voor ieder wat wils. 

5 redenen voor een bezoek aan Grou

  • Maak een kano- of kajaktocht over de prachtige wateren
  • Bezoek het geweldige Nationale Park de Alde Feanen
  • Het gezellige centrum van Grou met knusse winkeltjes en goede restaurants
  • Fietsen over de Elfstedenroute en de Pontjesroute “8 van Grou”
  • Op een boot of sup over de sloten tussen weilanden

Boek jouw single reis naar Grou
Rondom Grou liggen vele leuke plaatsen die het bezoeken waard zijn, waaronder voormalig Culturele hoofdstad Leeuwarden. Wil je echt iets typisch Fries doen? Ga dan eens wadlopen of fierljeppen. Klaar voor het waterlandschap van Friesland?

Boek direct jouw single reis naar Grou

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Kanotrekking door Friesland

Wildkamperen Friesland

Deze kanotocht in Friesland geeft de illusie dat je je in het buitenland waant. Tijdens de reis is de kano onze enige vervoersmiddel, zo varen we van de ene wildkampeerplaats naar de ander. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 20-59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Nederland - Friesland - Grou
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen