Single reizen - Last minute Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Madagaskar

Indrukwekkend, uniek en betoverend; een singlereis naar Madagaskar. Door de scheiding met het Afrikaanse continent, ongeveer 165 jaar geleden, vind je hier de meest bijzondere plant- en diersoorten. En verder? Een tropisch regenwoud, eindeloze woestijnen, Lemuren, kratermeren, moerassige lagunes en een schat aan natuurwonderen.

Ranomafana Nationaal Park
Voor de dierenliefhebbers onder de singles; het Ranomafana Nationaal Park. Hier vind je de meest bijzondere diersoorten zoals vari’s, sifaka’s, kameleons en bamboelemuren. Wie kent ze niet? Met een beetje geluk ontmoet je deze tropische verrassingen in Ranomafana. Het gebied is ongeveer 416 vierkante kilometer groot.

De onderwaterwereld en vissersdorpjes
Vergeet vooral je snorkel en je zwemvliezen niet. Madagaskar onder water is minstens zo indrukwekkend als boven water. Spot kleurig koraal, schildpadden en als het mee zit zelfs walvissen. Langs het water zijn er vele vissers te vinden. Verse vis en schaaldieren wordt er dan ook veelvuldig gegeten.

Stranden en parfumeilanden
Ben je geen onderwaterrat, dan is een bezoek aan de tropische stranden aan te raden. Even lekker chillen en bijkomen van de avonturen. Welke stranden er zijn? Google maar eens op Ifaty, dan weet je dat het goed zit. Nosy Be, ook wel het parfumeiland genoemd is eveneens aan te bevelen. Hier groeien bijzondere bloemen en het tropische zonnetje schijnt met grote regelmaat. Daar kunnen wij Nederlanders wel iets mee! 

Lemuren spotten
Verscholen in het Oosten van Madagaskar, tussen het schitterende heuvellandschap, ligt het Lemuren eiland. Dit eiland behoort tot een privé park van de luxe Vakona Forest Lodge. Met groot gemak kom je er Lemuren tegen.

UNESCO werelderfgoedlijst
Een fantastische plek om te zijn; Petit Tsingy. Misschien wel het meest spectaculaire natuurgebied ter wereld. Ook UNESCO is het hier mee eens. Daarom staat het sinds 1990 op de Werelderfgoedlijst. Maak samen met de andere singels fantastische wandelingen door de natuur en over hangbruggen. Ontdek de lepilemuren, papegaaien en andere unieke diersoorten.

Eten en drinken in Madagaskar
Rijst met rundvlees, kip of vis. Daar lusten ze in Madagaskar wel pap van. Op het eiland zelf is een overvloed aan vers fruit te vinden. Super lekker en nog gezond ook. Daarnaast biedt Madagaskar heerlijke lokale bieren en smaakvolle wijnen. Geniet samen met de andere singles van avontuur, cultuur en bovenal; natuur!

Boek een unieke singlesreis naar Madagaskar

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen