Ontmoeten wij jou ook?Watersport vakantie in Twente

Boek nú, betaal later

Groepsreis Watersport vakantie in Twente

10
Camping 't Kippeboertje

Ontdek wakeboarden en/of waterskiën en suppen op één van de mooiste wateren van Twente. De hele week op en om het water, dat is toch genieten! Ga mee op deze actieve vakantie in eigen land. Verken de omgeving per mountainbike, ga mee op E-chopper tour en ontsnap uit een escaperoom.

Wat kun je verwachten?

  • Hele week onbeperkt waterskiën en/of wakeboarden
  • Mountainbiken in de omgeving
  • E-Choppen door het Twentse landschap
  • Spannende escaperoom
  • Ontdek de binnenstad van Enschede
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Groepsreis Watersport vakantie in Twente
Nederland - Overijssel - Enschede
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-55 jaar
  • 20-59 jaar
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Groepsreis Watersport vakantie in Twente

Watersporten in Twente? Kan dat? Jazeker! Tijdens deze actieve singlereis naar Twente gaan we de hele week (leren) waterskiën en wakeboarden. Ook gaan we de omgeving verkennen met een mountainbike en gaan we suppen. Alle activiteiten zijn op loopafstand van de gezellige camping! Na deze reis ben je zeker een discipline rijker.

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 – Klaar voor een week vol actie
Om 14:00u wacht de enthousiaste reisbegeleider je op bij de ingang van de camping waar we deze week zullen overnachten. Snel gaan we de tenten opzetten, want dan hebben we meer tijd om elkaar echt goed te leren kennen en de omgeving te ontdekken. Na een gezellige kennismaking is het tijd om boodschappen te doen. Wat gaan we vanavond koken?

Dag 2 – Het water op
Lekker geslapen? We genieten in de rustige omgeving van de camping van ons eigen gemaakte ontbijtje. Wie heeft er zin om een rondje te gaan hardlopen om het Rutbeek? De ronde is ongeveer 5 kilometer lang en je komt ook al meteen langs de waterskibaan waar we deze week veel tijd zullen doorbrengen. Liever rustig opstaan? Dat mag natuurlijk ook altijd. Misschien weet een van de medereizigers nog wel een aantal yoga oefeningen.

Nadat we goed wakker zijn geworden gaan we beginnen aan het echte werk. Bij de waterskibaan krijgen we onze eerste les. De instructeur geeft ons een duidelijke uitleg en daarna mogen we het echt gaan proberen! Let’s go! Als je geen ervaring hebt kunnen we starten met waterski’s. Wanneer je het al vaker hebt gedaan kunnen we ook het wakeboard proberen. Dat waterskiën is wel inspannend zeg. Tussendoor kunnen we lekker chillen langs het water relaxen en genieten van de andere watersporters.

Dag 3 –  Waterski als een pro
Wat een mooie ochtend is het. Iedereen klaar voor het ontbijt? Her en der staan nog een paar medereizigers zich uit te strekken. Wat hebben we een spierpijn van gisteren. Misschien helpen een paar stretch oefeningen. Vandaag gaan we ook weer het water op. We hebben de hele week een abonnement op de wakeclub. Je kunt er heen gaan wanneer je wilt. Even geen zin? Dan gaan we toch lekker relaxen aan het water. We gaan helemaal op in de wereld van het wakeboarden. De chille vibe, de gezelligheid, het teamwork, alles is aanwezig om er een fantastische singlereis van te maken.

Dag 4 – Komen we uit de escaperoom?
Goedemorgen. Wanneer iedereen klaar is met zijn/haar ochtendrituelen gaan we het water op. We beginnen het echt onder de knie te krijgen. Zullen we de waterski’s inruilen en het wakeboard proberen? Alles kan. Na een heerlijke middag watersporten op het Rutbeek staat er ook nog een andere activiteit in de planning. Vandaag staat een activiteit op het programma waar veel teamwork voor nodig is. Gelukkig kennen we elkaar nu al goed, maar is iedereen wel stressbestendig en vindingrijk? Alleen door creatief te zijn en ons hoofd koel te houden komen we binnen de tijd uit de escaperoom. Misschien vestigen we wel een record.

Dag 5 – De Twentse Natuur ontdekken
We stappen vandaag de mountainbike op om de prachtige Twentse natuur om het Rutbeek te verkennen. Bij het Rutbeek ligt een hele gave mountainbike route van ruim 4,5 kilometer. Dit klinkt kort, maar het is een uitdagende route. We gaan over vele hindernissen, zandpaden en moeten over wallen en greppels. Dat wordt sowieso leuk. We hebben alle tijd dus doen het rustig aan, zodat reizigers die dit nog nooit hebben gedaan ook kunnen genieten van alle actie op de mountainbike. Als we zin hebben kunnen we na terugkomst nog even de wetsuits aan doen en op het water aan onze technieken werken. Het hoeft niet. We kunnen ook even een middagje helemaal niets doen. Het is immers vakantie.

Dag 6 – De wakeboard vibe
Na een heerlijk zelf gemaakt ontbijtje doet iedereen zijn ding. Hoor jij bij het team afwas of ben je toch meer de chef-kok die voor iedereen ’s avonds het eten bereid? Of zit je juist in het team dat naar de supermarkt gaat voor alle boodschappen? Iedereen draagt zijn steentje bij om aan deze gezellige singlereis. Als alle taken weer voltooid zijn, gaan we richting de waterskibaan. Ondertussen zijn we al echte professionals op het water geworden. We genieten van het mooie weer en maken er een mooie dag van. Tegen de avond gaan we Enschede onveilig maken. De stad heeft veel te bieden en heel veel mogelijkheden om een hapje te eten of een drankje te doen. In Enschede je vervelen is bijna onmogelijk.

Dag 7 - BBQ avond
Wat was het gisteren gezellig in Enschede. Het opstaan is vandaag een stuk lastiger dan normaal. Misschien als we een medereiziger lief aankijken, maakt hij wel lekker een (kater) omeletje voor ons. Vandaag gaan we het Twentse landschap ontdekken en lekker uitwaaien op een e-chopper. Tegen het einde van de middag gaan we toch weer naar ons vertrouwde plekje bij de wakeclub. Hier krijgen we een geheel verzorgde BBQ aan het water. Proost op de laatste avond!

Dag 8 – De laatste ronde
Het is tijd. De hoogste tijd… Ook aan deze gezellige week komt een einde, maar niet voordat we nog een keer het water op gaan bij de wakeclub! Na een heerlijk ontbijtje, ruimen we onze spullen op en breken we het tentenkamp af. Op naar de wakeclub om de laatste rondjes over de baan te maken. Aan het einde van de middag nemen we nog een lekker koud drankje en kijken we terug op een actieve week. Met een discipline rijker stappen we onze eigen auto weer in naar huis. Wat was het een fantastische singlereis. Een om nooit meer te vergeten.

Naar verblijf
Nederland , Overijssel , Enschede
Naam verblijf
Camping 't Kippeboertje
Type verblijf
Huurtent
Zoover score:
10

Verblijf Camping 't Kippeboertje

Beschrijving

De camping is gelegen in een prachtig natuurgebied tussen Enschede, Haaksbergen, Buurse en Boekelo, 5 kilometer van de Duitse grens. Tevens grenst de camping aan de grote recreatieplas "Het Rutbeek", waar je volop kunt zwemmen, vissen, fietsen, wandelen, waterskiën.

Alle kampeermaterialen worden voor je geregeld; je hebt een eigen tent ter beschikking, wel dien je een eigen slaapmat en slaapzak mee te nemen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Naar vervoer

Vervoer

Met eigen vervoer

De reis is op basis van eigen vervoer.
Om 14:00u wacht onze enthousiaste reisbegeleiding jullie op bij de ingang van de camping.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • SCR
  • ANVR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen