NieuwsWintersport, de ideale wintervakantie voor singles

Boek nú, betaal later

Wintersport, de ideale wintervakantie voor singles

Wintersport, de ideale wintervakantie voor singles
30 nov. 2016

Wintersport, de ideale wintervakantie voor singles

Ervaar het grenzeloze plezier van een single wintersport vakantie.
Single wintersportvakanties hebben eigenlijk alles al in zich. Of je beginner bent of gevorderd, jong of oud(er), het maakt niet uit. Gezelligheid is troef tijdens deze sportieve wintervakanties!

Je gaat met een groep singles op vakantie naar een van de vele wintersport bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italie, Tsjechie, Zwitserland of misschien wel een unieke wintervakantie naar Zweden, Noorwegen, Finland of IJsland. Naar keuze boek je jouw vakantie met eigen vervoer, kies je voor carpoolen met andere reisgenoten, ga je vliegen of stap je, net zoals veel singles, in de bus. De voorpret met je single reisgenoten begint vaak al onderweg of nét na aankomst op je bestemming, want een sportieve vakantie delen geeft al snel meer dan genoeg gespreksstof. Eenmaal een beetje gesetteld kan de vakantie beginnen; skiën, snowboarden, langlaufen of waar je ook maar zin in hebt. Het is immers jouw vakantie. Ontmoetingen zijn er volop. Niet alleen met je single reisgenoten, maar ook met andere singles in de skilift, bij de lunch, het diner en last but not least uiteraard bij de après-ski.

Net als elke singlevakantie heb je misschien een kleine aarzeling om met een groep onbekende singles op vakantie te gaan?! Maar geloof me, als je de drempel eenmaal genomen hebt vraag je jezelf af waarom je dit niet jaren eerder hebt gedaan. Fijne wintersportvakantie!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen