NieuwsNieuwe mensen leren kennen? Boek een singlereis!

Boek nú, betaal later

Nieuwe mensen leren kennen? Boek een singlereis!

Nieuwe mensen leren kennen? Boek een singlereis!
28 dec. 2016

Nieuwe mensen leren kennen? Boek een singlereis!

Je bent single en je staat voor het eerst voor het dilemma om alleen op vakantie te gaan. Je weegt de voor- en nadelen van zo'n vakantie tegen elkaar af, vraagt je vrienden of een van hen zin heeft om mee te gaan of een van je collega's, maar wat je ook bedenkt, wie je ook vraagt, je wordt er niet echt blij van. Want je wilt ook niet met elke vriend of collega zomaar op vakantie. En daarom zijn er single reizen!

Mannen en vrouwen zoals jij, die in deze fase van hun leven geen reismaatje hebben, boeken een singlereis. Het is een avontuur om een eerste keer in je uppie met een groep onbekenden op vakantie te gaan. Onze ervaring leert dat contact vanzelf komt en je je vaak al na het eerste uur met de groep lekker op je gemak voelt. De vakantie kan beginnen!

Single reizen zijn ideale vakanties als je even geen reisgenoot hebt. Je geniet van een heerlijke vakantie naar het land van je keuze of met activiteiten die precies bij jou en je reisgenoten passen. De groep bestaat uit singles van jouw leeftijd met meestal een vrij gelijke verdeling tussen de mannen en de vrouwen. Zo geniet je van de gezelligheid van de groep en de vrijheid om je vakantie naar je eigen wens in te vullen. Alleen op vakantie en met vrienden weer thuis, dat is de kern van onze single reizen. Bekijk de reizen hier en stel je vragen 24/7 aan ons via 'vraag het ons'. Ga ook mee en ervaar zelf een singlereis je leven verrijkt.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen