NieuwsWandel mee in de prachtige natuur van Andalusië

Boek nú, betaal later

Wandel mee in de prachtige natuur van Andalusië

Wandel mee in de prachtige natuur van Andalusië
26 mrt. 2018

Wandel mee in de prachtige natuur van Andalusië

De Spaanse provincie Andalusië, in het zuiden van Spanje, is zó de moeite waard om naartoe te gaan. Liefhebbers van natuur en cultuur kunnen in Andalusië hun hart ophalen. Het culturele erfgoed is indrukwekkend en de ongerepte natuur en het prettige klimaat zullen je hart zeker veroveren.

Daarom hebben we dit jaar weer een single wandelvakantie naar Andalusië in het programma. We verblijven tijdens deze singlereis in een prachtig landhuis, dat in ere is hersteld en is omringd door een mooi landgoed. De natuur, met de bloeiende Oleander en de geur van rozemarijn, ligt hier letterlijk aan je voeten.

Bij deze vakantie heb je voor het wandelen een redelijke conditie nodig. Elke dag zijn we zo'n een uur of 5 onderweg, onder leiding van een Nederlandse gids, door het natuurgebied Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Dan blijft er ook nog tijd over voor een goed boek, een gezellige gesprek, een duik in het zwembad of om te genieten van de rust die overal heerst. Een dagje relaxen tussendoor of lekker naar het strand kan natuurlijk ook.

Ga je ook mee wandelen in Andalusie? Boek dan snel, want vorig jaar was deze singlereis snel volgeboekt.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen