NieuwsTorremolinos in Andalusie is een aanrader!

Boek nú, betaal later

Torremolinos in Andalusie is een aanrader!

Torremolinos in Andalusie is een aanrader!
23 mrt. 2011
Rubriek(en):

Torremolinos in Andalusie is een aanrader!

Torremolinos is dé bestemming als het om single reizen gaat. In deze geweldige Spaanse stad, waar het altijd mooi weer is, is zoveel te beleven. Ga mee met een van onze singlereizen naar Andalusie en beleef leuke activiteiten, geniet van bezienswaardigheden en culinaire verrassingen. Torremolinos ligt in Andalusië. Dit is niet alleen de heetste streek van Spanje, maar ook de gezelligste.

Overdag kun je er genieten aan de twee prachtige stranden van Torremolinos waar het altijd gezellig druk is. Contact is hier zo gemaakt onder het genot van een lekker drankje. Je kunt er ook voor kiezen om de typisch Andalusische gebouwen te bekijken die overal in Torremolinos te vinden zijn. Bezoek ook eens de enige windmolen die nog in Torremolinos staat.

Iedere avond zitten de terrasjes in Torremolinos vol met mensen die van de lekkerste tapas smullen. In de visserswijk Carihuela kun je terecht voor heerlijke vers gevangen vis. Daarna kun je een dansje wagen in één van vele bars, kroegen of discotheken. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat in Torremolinos.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen