NieuwsSingle reizen naar het veelzijdige en gastvrije Turkije

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het veelzijdige en gastvrije Turkije

Single reizen naar het veelzijdige en gastvrije Turkije
24 mrt. 2011

Single reizen naar het veelzijdige en gastvrije Turkije

Turkije is zo veelzijdig dat het ons als toerist ook heel veel te bieden heeft. Door de jaren heen gingen veel singles vooral voor de zonvakantie en wat cultuur naar de Turkse Riviera, Bodrum, de Lycische kust en de Egeische kust. Maar Turkije heeft zoveel meer te bieden. Wat te denken van een stedentrip naar het prachtige Istanbul, miljoenenstad, gelegen aan de rivier de Bosporus op de grens van Europa en Azie. Er is hier zoveel cultureel erfgoed te bewonderen, dat het een aanrader is om deze prachtige stad te bezoeken.

Ben je een single die houd van zon, zee en strand dan kun je in Turkije je hart ophalen. De vakanties voor singles die houden van een zon, zee en strandvakantie vol relaxen, eten, drinken, zwemmen, lezen, ontmoeten en stappen tot in de kleine uurtjes zijn er volop. Met verblijf in de luxe 5* resorts waar het jou en je reisgenoten aan niets zal ontbreken.

Maar ook de golfer kan er zijn hart ophalen. Er is volop keuze uit de vele golfbanen in Belek, ook weer omringd door luxe hotels met even luxe wellness faciliteiten.

Maar Turkije heeft de single nog veel en veel meer te bieden, zoals vakanties om volop te genieten van de prachtige natuur en cultuur. Er zijn rondreizen, wandelvakanties, vakanties vol avontuur en vakanties voor de sportieve en actieve single.

En last but not least...wist je dat er ook een groot aantal single reizen voor body & mind zijn? Vakanties voor singles die houden van relaxen, yoga, mindfullness onder de Turkse zon. Singlereizen.nl maakt je wegwijs in de vele single reizen naar Turkije en geef je ook achtergrondinformatie over het land en het weer ter plaatse.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen