NieuwsStop met twijfelen, boek vandaag nog jouw eerste singlereis

Boek nú, betaal later

Stop met twijfelen, boek vandaag nog jouw eerste singlereis

Stop met twijfelen, boek vandaag nog jouw eerste singlereis
14 jan. 2021

Stop met twijfelen, boek vandaag nog jouw eerste singlereis

Voor de eerste keer op singlereis? Dat kan een flinke stap voor je zijn. Wie gaan er mee? Heb ik daar wel een klik mee? Wordt het niet een soort klopjacht op die leuke single? Geen zorgen. Door onze ruim 18 jaar ervaring weten wij dat geen enkele single spijt heeft van zijn of haar avontuur. Niet voor niets boekt ruim 69% van onze singles binnen een jaar een nieuwe vakantie. Daarnaast beveelt 98% van onze singles ons aan bij anderen.

Uit je comfortzone: it’s where the magic happens
Natuurlijk is de eerste kennismaking best even spannend. Toch heb je al snel een klik met iemand uit de groep. Bij de samenstelling van de groep letten we namelijk op leeftijd en de juiste verhouding tussen mannen en vrouwen. En omdat je met elkaar dezelfde singlereis hebt gekozen zit daar ook al een gedeelde interesse.

Niks moet, niksen mag
Door de samenstelling van de groep is het ijs dus al snel gebroken. En mocht dat niet zo zijn, dan komt die sfeer wel als je met het ijs in je cocktail aan het zwembad ligt. Tijdens onze reizen geldt het motto: niks moet, niksen mag. Het is dus echt jouw vakantie en jij bepaalt wat je wel en niet wilt doen. Het is absoluut geen klopjacht op die leuke single. Je leert juist op een relaxte manier de andere singles kennen. En als daar iets moois uit voortvloeit, dan is dat mooi meegenomen.

Bezoek de mooiste plekken ter wereld
Naast het leren kennen van nieuwe mensen is het ook een unieke kans om nieuwe landen of steden te ontdekken. Niet alleen, maar in een gezellige groep waar je al je ervaringen nog jarenlang mee deelt. We reizen naar de mooiste plekken ter wereld en alles is van top tot teen geregeld. Conclusie: stop met piekeren en boek vandaag nog jouw droomreis.

Vind je een singlereis toch nog spannend en twijfel je nog? Bij elke singlereis is te zien wat de 'waardering door singles' is. Het lezen van de ervaringen van andere singles geeft je direct een beeld van wat je kunt verwachten. Zie je dat de 'waardering door singles' nog niet is ingevuld? Dan is het meestal een nieuwe singlereis.

Wil je meer weten? Bekijk het aanbod singlereizen, check de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen