NieuwsGelukkig Nieuwjaar

Boek nú, betaal later

Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar
1 jan. 2021

Gelukkig Nieuwjaar

Wij wensen jou namens ons team alle goeds toe voor een gezond, gelukkig en liefdevol 2021. We hopen dat je, ondanks de maatregelen, op je eigen passende wijze toch hebt genoten van deze bijzondere jaarwisseling. 

We hebben 2020 achter ons gelaten en willen jou bedanken dat je Singlereizen.nl als klant, ook in deze moeizame coronatijd, trouw gebleven bent. En dat viel niet mee. Reizen werden geboekt, afgezegd, vouchers vertrekt, opnieuw geboekt, weer konden ze niet doorgaan. En vooral de Kerstreizen die onlangs geannuleerd moesten worden, gingen ons aan 't hart. Wij weten hoe belangrijk deze vakanties zijn. Jullie begrip voor deze situaties en loyaliteit aan ons, heeft ons enorm gesteund en daardoor hebben ook wij de moed erin gehouden. Namens ons team ontzettend bedankt!

We kijken positief vooruit en zijn de laatste weken druk geweest met het toevoegen van nieuwe singlereizen en daar gaan we de komende weken nog mee door. Er komen weer veel leuke vakanties online te staan. Fijn voor ons om te merken dat heel veel singles zich alvast oriënteren voor de komende zomer. 

Hopelijk gaan we binnenkort beetje bij beetje terug naar het oude vertrouwde leven en kunnen we mogelijk al vanaf het voorjaar weer op reis. Ik gun je een reislustig jaar, zodat je weer onbezorgd kunt genieten van vakantie vieren, je even afstand kunt nemen van je vaak hectische leven, je nieuwe mensen kunt ontmoeten, mooie verhalen kunt maken en de nabijheid van elkaar weer mag ervaren. 

Wij zijn er (bijna) klaar voor met ons nieuwe reisaanbod voor 2021. Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij en mogen wij je opnieuw op een van onze vakanties begroeten. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

Met hartelijke groet,
Alexandra, Susanne, Dilara & Rineke

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen