NieuwsSinglereizen naar Kreta, Griekenland

Boek nú, betaal later

Singlereizen naar Kreta, Griekenland

Singlereizen naar Kreta, Griekenland
18 feb. 2019

Singlereizen naar Kreta, Griekenland

Kreta is het meest zuidelijke eiland van Griekenland en ligt op slechts 300 kilomater van de Noord-Afrikaanse kust. Het eiland heeft een gigantische kustlijn met diverse verlaten zandstrandjes en knusse, oude vissersdorpen. Aan de andere kant vind je er de bruisende badplaatsen, zoals Chersonissos. Wie kent het niet? Een goudbruin zonnetje, prachtige stranden en onvergetelijke feesten. Daar staat Kreta, het bekendste en grootste eiland van Griekenland, absoluut om bekend. En jij kan er bij zijn!

Singlereis Kreta

Kreta heeft alles in huis voor de perfecte zonvakantie voor singles. Een overheerlijke koude Mythos op het terras, of een tropische cocktail op één van de prachtige stranden. Na een onvergetelijke avond stappen is het de volgende dag heerlijk bijkomen. Geen wekker, geen telefoon, geen laptop. Kortom; geen zorgen en genieten van je welverdiende vakantie. Slippertjes aan en ontbijten maar.

Excursiemogelijkheden op Kreta
Even genoeg van het strand? Dan zijn er nog tal van excursiemogelijkheden en dagelijkse activiteiten. Breng een bezoek aan de ruïnes van Knossos, de Lasithi-hoogvlakte of de sfeervolle havenstadjes Aghios Nikolaos en Elounda. Op de Lassithi-hoogvlakte geniet je van een adembenemend uitzicht. Picknickmand mee, lekker wijntje erbij en proosten met een goed gezelschap om je heen!

Zonvakantie naar Kreta

Geniet na een dagje bakken of andere activiteiten van de Griekse keuken. Gezond en ontzettend lekker. Echte aanraders zijn de Mezzes met een glaasje raki. En als we dan toch de romantiek induiken. Breng dan een bezoek aan Chania. Sinds jaar en dag is deze haven een romantische hotspot op Kreta. Kortom; het leven is goed op Kreta.   

De reizen naar Kreta zijn populair. Boek vandaag nog en ga er lekker tussenuit! Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen