NieuwsOp naar Kreta, Kos, Zakynthos, Corfu of Rhodos!

Boek nú, betaal later

Op naar Kreta, Kos, Zakynthos, Corfu of Rhodos!

Op naar Kreta, Kos, Zakynthos, Corfu of Rhodos!
10 feb. 2019
Rubriek(en):

Op naar Kreta, Kos, Zakynthos, Corfu of Rhodos!

Met de prachtige zonovergoten eilanden Kreta, Corfu, Kos, Lesvos, Zakynthos en Rhodos is Griekenland altijd weer een populaire singlereizen bestemming. Of je nu wilt relaxen of juist het avontuur wilt beleven, Griekenland heeft het. We geven je alvast een officiële waarschuwing. Na het lezen van deze tekst is de kans groot dat je er bij wilt zijn ;-)

Zorgeloze singlereizen naar Griekenland
We leven in een druk en hectisch bestaan, waarin tijd een schaars goed lijkt te zijn. Wat is er dan lekkerder dan een zorgeloze vakantie naar Griekenland met een groep single reisgenoten? Telefoon uit, laptop dicht en genieten. Tel daarbij de strakblauwe lucht, de hagelwitte stranden en je enthousiaste reisgenoten bij op en je bent verkocht.

Avontuurlijke singles
Zodra je opstaat, kies je waar je zin in hebt. Neem deel aan onze dagelijkse activiteiten of trek je eigen plan. Schitterende boottochten, snorkelen in helderblauw water, quad rijden of lekker chillen bij een heerlijke beachclub. It’s up to you. Het is jouw vakantie.

Grieks terrasje pakken
We brengen een bezoek aan de authentieke Griekse dorpjes en pittoreske haventjes. We proosten in de lokale cafeetjes en slenteren oeverloos door de smalle straatjes. Met een enthousiaste groep singles maak je de leukste dingen mee. Vergeet vooral niet die typische Griekse terrasjes te pakken. Dan wordt het nog gezelliger. Heerlijk, zo een 100% vakantiegevoel.

Pak je koffers maar…
Overal zijn goede fietspaden aangelegd en als echte Nederlander moet je dit een dagje gedaan hebben. Huur een fiets en trap lekker rond. Fiets van terras naar terras of door de adembenemende natuur. Pak je koffers maar vast in, we zien je daar!

De reizen naar Griekenland zijn populair. Boek vandaag nog en ga er lekker tussenuit! Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen