NieuwsSinglereis Singles Only Cruise langs de Turkse Kust

Boek nú, betaal later

Singlereis Singles Only Cruise langs de Turkse Kust

Singlereis Singles Only Cruise langs de Turkse Kust
16 feb. 2012
Rubriek(en):

Singlereis Singles Only Cruise langs de Turkse Kust

Al jarenlang is de cruise langs de Turkse kust bij singles populair. Nieuwe mensen leren kennen, de kleinschaligheid van de Turkse Gulet, de intimiteit tijdens deze singlereis, het prachtige weer, de gezelligheid, de ontspanning van het deinen op de golven, het prachtige uitzicht, de strak blauwe lucht, de turqouise zee en de prachtige zonnige dagen maken deze reis een topper onder de single reizen.

Je gaat met gelijkgestemden op reis, deelt jouw ervaringen en leert op een ongedwongen manier nieuwe mensen kennen. Je bepaalt zelf of je deelneemt aan activiteiten of liever wilt ontspannen. Je verblijft in een 2-persoonshut met eigen douche en toilet. De maaltijden worden op het achterdek aan de grote eettafel geserveerd, waar iedereen gezamenlijk eet. Wel zo gezellig!

Er worden meerdere boten ingezet die dezelfde vaarroute varen, waarbij tussendoor voldoende gelegenheid bestaat om medereizigers op andere boten te ontmoeten en gezamenlijk aan excursies deel te nemen. Bij deze singlereis weet je zeker dat je alleen met singles op vakantie gaat. Nieuwsgierig? Bekijk deze vakantie dan op Singlereizen.nl.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen