NieuwsChristelijke singlereis Actief & Sportief Frankrijk

Boek nú, betaal later

Christelijke singlereis Actief & Sportief Frankrijk

Christelijke singlereis Actief & Sportief Frankrijk
22 feb. 2012

Christelijke singlereis Actief & Sportief Frankrijk

Op Singlereizen.nl vind je sinds kort nu ook christelijke singlereizen. Graag introduceren wij je hier een van deze bijzondere vakanties voor singles, de singlereis naar St. Gervais d’Auvergne in Frankrijk.

Aan de rand van het nationale park “Puy de Dome” ligt het authentieke verblijf “Les Eydieux” boven op een heuvel. Bij deze vakantieboerderij hoort een prachtige grote tuin waar je op meerdere leuke plekjes heerlijk weg kunt dromen, een goed boek kan lezen of fijn kan praten met je single reisgenoten.

Ga je mee met deze singlereis, dan is er naast ontspanning volop tijd voor actie en avontuur! Zo maak je een pittige mountainbiketocht door de omgeving. En neemt onze reisleiding je mee met een mooie klettersteigtocht langs de rivier, waar je met behulp van trappetjes, hangbruggen en kabels je een weg naar boven baant. Maar misschien is het meest spectaculaire wel parapenten vanaf de hoogste vulkaan de “Puy de Dome” boven de 80 vulkanen die de Auvergne rijk is.

Wil je graag op reis met single reisgenoten met jouw christelijke levensovertuiging? Bekijk dan hier de christelijke singlereizen speciaal voor jou: https://www.singlereizen.nl/christelijke-reizen

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen