NieuwsSinglereis Noord-Macedonië, de parel van de Balkan

Boek nú, betaal later

Singlereis Noord-Macedonië, de parel van de Balkan

Singlereis Noord-Macedonië, de parel van de Balkan
21 aug. 2023

Singlereis Noord-Macedonië, de parel van de Balkan

Ben je op zoek naar een unieke bestemming voor je volgende singlereis? Zoek niet verder! Laat je betoveren door het sprookjesachtige Noord-Macedonië en ontdek de hoofdstad Skopje en het Meer van Ohrid. Of je nu van avontuur, natuur of cultuur houdt, Noord-Macedonië heeft het allemaal. Dit juweel van de Balkan biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar ook een scala aan activiteiten voor een onvergetelijke singlereis. Ga jij gezellig met ons mee? 

Ontdek het betoverende Meer van Ohrid
Het Meer van Ohrid, dat grenst aan Albanië, is een van de oudste en diepste meren van Europa. Dit kristalheldere meer wordt omringd door pittoreske stadjes en charmante dorpjes die nog onontdekt zijn. Voor de avontuurlijke singles zijn er genoeg excursies te ondernemen. Maak een kajaktocht op het Meer van Ohrid en verken de omgeving vanaf het water. Of ga mee op quad-tour terwijl je geniet van de zonsondergang met uitzicht over het meer: een ervaring om nooit meer te vergeten!

Slenteren door het oude centrum van Ohrid
Voor de cultuursnuivers onder ons is het oude centrum van Ohrid zeker een bezoekje waard. Wist je dat deze oude stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Slenter door de geplaveide straatjes en bewonder de kerken en gebouwen die eeuwenlang hebben standgehouden. Laat je verrassen door de prachtige architectuur en ontdek de boeiende verhalen achter elke historische plek. 

Het oude centrum van Ohrid biedt ook tal van gelegenheden om te winkelen en souvenirs te scoren. Van handgemaakte sieraden tot traditionele ambachten, je zult zeker iets speciaals vinden om mee naar huis te nemen en je reis levend te houden.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek waarom deze bestemming perfect is voor een onvergetelijke singlereis en boek nu! Klik hier voor alle reizen naar Noord-Macedonië

 

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen