NieuwsOntdek Zuid-Italië met Singlereizen.nl

Boek nú, betaal later

Ontdek Zuid-Italië met Singlereizen.nl

Ontdek Zuid-Italië met Singlereizen.nl
25 aug. 2023

Ontdek Zuid-Italië met Singlereizen.nl

Altijd al met een groep singles het zuiden van Italië willen ontdekken, maar geen fan van massatoerisme? Dan is Calabrië de ultieme vakantiebestemming voor jou! Deze schilderachtige en charmante badplaats aan de Tyrreense Zee is een verborgen schat die wacht om ontdekt te worden tijdens onze singlereis. Met zijn betoverende stranden, rijke geschiedenis en heerlijke culinaire lekkernijen biedt Calabrië een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Laat je verassen door de schoonheid van Nicotera Marina
Of je nu van een actieve stranddag houdt of liever in de schaduw ontspant met een goed boek, Calabrië heeft voor ieder wat wils. Met kilometers aan ongerepte kustlijn is dit een waar paradijs voor strandliefhebbers. Het goudgele strand van Nicotera Marina strekt zich uit langs kristalhelder water, waar je samen met de andere singles ongestoord kunt genieten de Italiaanse zon. 

Voor de avontuurlijke singles zijn er tal van activiteiten te ondernemen in de omgeving. Breng een bezoek aan het schitterende Tropea of ga mee suppen langs de zeegrotten, kliffen en verborgen baaien. Slenter door de kronkelende straatjes van het oude centrum en bewonder de pittoreske architectuur en historische monumenten. Of ontdek de omgeving per Vespa en plof neer op een van de gezellige terrasjes. 

Daarnaast biedt Nicotera Marina ook een smaakvolle reis voor de fijnproevers onder ons. Proef de authentieke Zuid-Italiaanse keuken in de lokale trattoria's en restaurants. Geniet van heerlijke verse zeevruchten, zelfgemaakte pasta’s en regionale specialiteiten die je smaakpapillen zullen verassen. Vergeet niet te proosten op je reis met een glas lokale wijn!

Van de zonovergoten stranden tot de rijke cultuur en het overheerlijke eten, een singlereis naar Zuid-Italië zul je niet snel meer vergeten! Of je nu komt voor ontspanning, avontuur of gewoon om te genieten van de prachtige omgeving, deze idyllische badplaats zal je verwachtingen overtreffen en je betoveren zoals alleen Calabrië dat kan.

La Dolce Vita!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen