NieuwsSinglereis naar Karinthie in Oostenrijk voor 50+ singles

Boek nú, betaal later

Singlereis naar Karinthie in Oostenrijk voor 50+ singles

Singlereis naar Karinthie in Oostenrijk voor 50+ singles
15 mei 2011

Singlereis naar Karinthie in Oostenrijk voor 50+ singles

Eindelijk is er dan ook een leuke singlereis voor singles van 43 tot 70 jaar. Ideaal voor de 50Plus singles onder ons. Deze singlereis gaat naar Karinthië in Oostenrijk en van daaruit worden er leuke dagtochten gemaakt naar Italië en Slovenië. Zo bezoek je dus drie landen in één reis.

De luxe Royal Class touringcar, voorzien van airco, video en toilet, blijft de hele reis bij ons. Zo maken we met onze eigen luxe bus bijvoorbeeld een dagtocht naar Venetië, een rondrit langs de Weißensee en een bezoek aan Cortina d’Ampezzo. Bij ons bezoek aan Slovenië, bezoeken we het beroemde meer van Bled.

In het gezellige familiehotel Rossmann, dat midden in het centrum van Greifenburg ligt, zorgt de familie voor een huiselijke en ontspannen sfeer. Dit hotel is zeer geliefd bij de Nederlanders. Je hebt hier een eigen kamer. Het hotel beschikt over een groot en gezellig restaurant, een sfeervolle stube, een klein terras en een lift. De goed ingerichte kamers zijn voorzien van tv en badkamer met douche en toilet. De meeste kamers hebben bovendien een balkon. Lijkt deze vakantie, in goed gezelschap van andere alleenstaanden jou ook iets om mee te maken? Kijk dan bij de reizen naar Oostenrijk en ga ook mee.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen