NieuwsSingle reizen naar Italie

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Italie

Single reizen naar Italie
27 mei 2011
Rubriek(en):

Single reizen naar Italie

Italië is het land van mooie mensen, trendy gekleed, de stralende zon, prachtige stranden, cultuurrijke steden en dus een perfect vakantieland om een onvergetelijke singlevakantie te beleven!

Omdat Italië een schiereiland is, omringd door water, heeft het de zonminnende single veel zonvakanties te bieden. Zo zijn er single zonvakanties naar de eilanden Elba, Sardinië of Sicilië of naar de Adriatische Kust, Rimini, Calabrië of het Gardameer.

Maar wat te denken van de prachtige streek Toscane? Echt een 'must' voor de single die geniet van de cultuur uit de oudheid. Er zijn inspirerende single cultuurreizen naar Montecatini Terme, bekend om de thermale baden. Er zijn zonvakanties met uitstapjes naar Siena, Luca, Florence, Pisa en het eiland Elba. Een bijzondere manier om met een leuke groep singles Italië echt te leren kennen zijn de single rondreizen met een outdoorcamper! Terwijl je lekker relaxt met je single reisgenoten, trekt het wisselende prachtige landschap in alle rust aan je voorbij terwijl je elke avond weer op een nieuwe bestemming bent. Een aanrader. Maar er is meer, nog veel meer dus bekijk de zonvakanties op Singlereizen.nl, ook voor 50+ singles!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen