NieuwsSingle reizen naar Toscane in Italie

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Toscane in Italie

Single reizen naar Toscane in Italie
5 mrt. 2011
Rubriek(en):

Single reizen naar Toscane in Italie

Boek een groepsreis voor singles naar prachtige Toscane in Italie en laat het wisselende landschap aan je voorbijtrekken, terwijl je met de bus op reis gaat naar Italie. Een singlereis naar Toscane staat natuurlijk bol van de cultuur en brengt je langs alle hoogtepunten met de mooiste steden zoals Siena, Lucca, Elba en Florence. Deze moet je beslist gezien hebben, want zoveel culturele schatten bij elkaar is een bezoek meer dan waard. Naast alle cultuur en natuur is er uiteraard alle tijd voor ontspanning, lekker dineren, veel gezelligheid en het uitwisselen van de beleefde avonturen.

Wil  je het wat meer ontspannen aandoen en toch de highlights van Toscane kunnen bezoeken? Dan is de combinatie van een heerlijke strand en cultuur vakantie echt iets voor jou. Samen met een gezellige groep singles verblijven we aan het strand midden in het prachtige Toscane met daarbij de gezellige sfeer van het kamperen met een luxer tintje!

Neem een kijkje bij het overzicht van alle single reizen naar Italië, zoals Sardinië, Calabrië, Sicilië, het eiland Elba en last but not least naar Milaan of Rome!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen