NieuwsOp rondreis door Japan? Lees hier alle tips!

Boek nú, betaal later

Op rondreis door Japan? Lees hier alle tips!

Op rondreis door Japan? Lees hier alle tips!
3 mei 2023
Rubriek(en):

Op rondreis door Japan? Lees hier alle tips!

Wist je dat Japan vele gezichten kent? Tijdens onze singlereis leer je de veelzijdigheid kennen. In Japan komen namelijk zowel de traditionele als westerse cultuur samen. Alleen al om deze reden is Japan een unieke bestemming voor een onvergetelijke rondreis. Japan zit vol historische verhalen over de Samoerai, de fenomenale geisha’s en de hypermoderne steden. Kortom, een groepsreis door Japan zul je niet snel meer vergeten!

Maak kennis met de cultuur van Japan en laat je inspireren! 
Je raad het vast al, maar Japan is erg divers in haar bezienswaardigheden. Zo kun je zowel van de ongerepte natuur als verschillende culturen in het land genieten. Een bezoek aan de populairste stad van Japan, Kyoto is daarom zeker niet mis! Ontdek meer dan 3000 tempels zoals de Kinkaku-ji en Ryoan-ji of ga met de trein naar de oude hoofdstad Nara. Naast het bezichtigen van historische steden, kun je ook de moderne cultuur van Japan beleven. Tokyo biedt een onbeperkte keuze aan hypermoderne winkelcentra waar je je ogen uitkijkt. Ook de gigantische wolkenkrabbers en de bijzondere architectuur, maken deze stad enorm indrukwekkend.

Ontdek de traditionele theeceremonies en proef van de Japanse keuken
Maak de reis compleet en ontdek de wereld van de geisha’s! Een geisha is van oudsher een Japanse muze voor de rijkere onder de bevolking. Tijdens een van de traditionele theeceremonies hebben de geisha’s de verantwoordelijkheid om de gasten te voorzien van entertainment zoals dans en muziek. Ook staan ze erom bekend dat je er fijne gesprekken mee kunt voeren. Unieke ervaring dus!

Fukuoka is een havenstad in het zuiden van Japan en staat bekend om streetfood dat afstamt van verschillende soorten keukens. Zo zie je onder andere de Aziatische, Koreaanse en Chinese keuken duidelijk terugkomen in de eetcultuur van deze stad. Mocht je liever de beste sushi van de wereld willen proeven, dan kun je het beste naar de vismarkt in Tokyo gaan. Eet smakelijk! 

Wil je Japan ontdekken, maar heb je niet veel vakantiedagen meer? We hebben een korte rondreis gemaakt van 10 dagen. Heb je juist zoveel gewerkt of ben je afgestudeerd en ben je toe aan een lange break, boek dan de 15- of 22-daagse rondreis. 

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen