NieuwsHoe kies je de singlereis die bij je past?

Boek nú, betaal later

Hoe kies je de singlereis die bij je past?

Hoe kies je de singlereis die bij je past?
26 mei 2018

Hoe kies je de singlereis die bij je past?

Je hebt al een aantal keren op Singlereizen.nl rondgekeken, je vakantiegeld is binnen en je wilt graag een fijne vakantie boeken. Maar hoe kies je de vakantie die écht bij jou past.

Hoe kies je de vakantie die echt bij jou past?
Daar hebben wij bij Singlereizen.nl goed over nagedacht en een uitgebreid filter voor ontworpen. Want met 15 jaar ervaring hebben wij heel veel singles mogen adviseren bij het kiezen van zijn of haar ideale singlereis. Zo ga je het handigste te werk:

  1. Onze eerste vraag is altijd 'wat is je leeftijd', want dat is het enige dat vast staat. Je krijgt dan reizen te zien waar jouw leeftijd onderdeel van is, want onze singlereizen bestaan uit leeftijdsgroepen van bijvoorbeeld 17 tot 25 jaar, 20 tot 35 jaar, 25 tot 39, 40 tot 59, 50Plus en nog veel meer varianten.

  2. Ben je gebonden aan een bepaalde maand of staan de exacte vakantiedagen vast? Kies dan de maand van vertrek (vakantieperiode) of geef de exacte dagen aan (reisdata). Ben je van plan met de bus te reizen? Geef dan als vertrekdatum de vrijdag op! Bussen vertrekken op vrijdag en komen op zaterdag aan. Niet gebonden? Ga dan direct naar stap 3.

  3. Is wat je gaat beleven voor jou het belangrijkste? Ben je een zonaanbidder? Liever actief bezig? Geniet je van cultuur en/of natuur, wandel of zeil je graag? Kies dan eerst jouw favoriete reisthema. Elke vakantie heeft meerdere reisthema's. Bij het overzicht van de reizen, die op volgorde van vertrek staan, zie je direct aan de icoontjes welke andere thema's bij de reis van toepassing zijn.

  4. Heb je voorkeur voor een land, gebied of plaats? Sla het reisthema dan over en kies eerst voor het land, het gebied of de plaats van je keuze.

  5. Misschien maakt een land of beleving je niet uit, maar wil je graag in een luxe hotel of liever juist kamperen? Ga dan direct naar 'verblijf'.

  6. Ga je alleen mee als je een eigen kamer kunt boeken? Kies dan in het filter bij 'type kamer' voor een eigen kamer.

  7. Wil je persé vliegen? Ga dan direct naar 'vervoer' en vink 'vliegtuig' aan.

  8. En er zijn nog véél meer opties om op te selecteren.
Welke volgorde je ook kiest, het allerbelangrijkste is toch de groep waarmee je op reis gaat. Kijk bij 'vertrekdata, prijzen en groepsinfo' hoeveel singles er op de vertrekdatum van jouw keuze al geboekt hebben, wat de man/vrouw verdeling is en of de leeftijden jou aanspreken.

Boek je lang(er) voor vertrek? Dan kan het zijn dat er nog veel meer singles bijkomen en de reis nog geen vertrekgarantie heeft. Heeft de reis al vertrekgarantie? Boek dan snel, voordat de reis volgeboekt is.

Wil je jouw vakantie graag samen met ons zoeken? Wil je advies welke vakantie het beste bij jou past? Bel dan ons team singlereizen specialisten, want wij helpen je graag. Woon je dichtbij? Dan staat de koffie of thee voor je klaar en zoeken we samen met jou een fijne vakantie met een leuke groep single reisgenoten.
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen