NieuwsBoek op tijd, want het hoogseizoen komt eraan

Boek nú, betaal later

Boek op tijd, want het hoogseizoen komt eraan

Boek op tijd, want het hoogseizoen komt eraan
27 mei 2018

Boek op tijd, want het hoogseizoen komt eraan

Met het hoogseizoen in zicht wordt er vaak last minute geboekt. Hartstikke fijn als je op het laatste moment nog mee kunt, maar ook heel vaak gaat het nét mis. Want boek je laat, dan loop je het risico dat de laatste plaats op jouw favoriete singlereis nét voor je neus is geboekt. Ook al staan er nog niet veel singles geboekt, binnen 6 weken voor vertrek kan een reis in 1 of 2 dagen zomaar volgeboekt zijn.

We krijgen vaak de vraag 'tot wanneer kan ik nog boeken'. Heel eerlijk? Dat weten wij niet. Ons advies is altijd om de vakantie van jouw keuze te boeken, zodra je je keuze hebt gemaakt. Ook al heeft de vakantie nog geen vertrekgarantie en/of staan er nog maar weinig deelnemers. Zeker als je door je werk of om andere redenen aan de vaste periode gebonden bent. Te vaak krijgen wij mailtjes van singles die nét te laat zijn en vragen of er toch misschien nog een plaatsje vrij is. Volgeboekt is volgeboekt helaas, daar kan dan niemand meer bij.

Wacht je zo lang omdat je hoopt dat de reis nog goedkoper wordt? Dat kan bij reguliere last minute vakanties wel voorkomen, door een andere manier van inkoop van de vakanties. Groepsreizen worden zelden goedkoper, soms zelfs duurder, omdat bijvoorbeeld een ticket door schaarste ineens meer kost.

Dus boek op tijd, zodat je zeker weet dat je mee kunt met jouw favoriete singlereis. En twijfel je toch? Bel ons dan gerust, zodat wij je aarzelingen kunnen wegnemen.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen