NieuwsEilandhoppen langs de Griekse eilanden

Boek nú, betaal later

Eilandhoppen langs de Griekse eilanden

Eilandhoppen langs de Griekse eilanden
5 mrt. 2011

Eilandhoppen langs de Griekse eilanden

Een groepsreis voor singles langs de Griekse eilanden oftewel een week gezellig Eilandhoppen! Ervaar zelf hoe bijzonder deze vakantie is en maak kennis met de drie natuurwonderen van de Griekse zee: Kreta, Santorini en Mykonos.

Deze eilanden zijn nogal verschillend en dat maakt deze vakantie uitermate boeiend, maar alle drie delen ze die sprookjesachtige wereld die je je bij Griekenland kunt voorstellen. Er zijn maar liefst zo'n drieduizend Griekse eilanden, waarvan er ‘maar’ 140 zijn bewoond. Aan boord van de comfortabele ferry zie je een compleet andere wereld aan je voorbij trekken en reken dus maar op een singlereis vol afwisseling. Welkom aan boord!

We meren aan in de havens van de mooiste eilanden die Griekenland telt. Wat dacht je van Santorini, beroemd vanwege de archeologische opgravingen? Ooit geweten dat een eiland Mykonos zo'n bruisend nachtleven had? En ken je de authentieke Griekse dorpjes die je op Kreta tegenkomt, zodra je maar een paar kilometer buiten de kust bent?

En natuurlijk is vakantie ook gewoon vakantie. Dus: lekker bijkomen op je strandlaken, want fijne zandstranden vind je hier overal. ’s Avonds schuiven we aan op een terrasje om de Griekse keuken te proeven. Dat wordt oeverloos genieten! Ga je mee?

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen