NieuwsDe nieuwste zonvakanties boek je nu bij ons

Boek nú, betaal later

De nieuwste zonvakanties boek je nu bij ons

De nieuwste zonvakanties boek je nu bij ons
16 apr. 2024

De nieuwste zonvakanties boek je nu bij ons

Ben je even uitgekeken op de standaard zon bestemmingen in de zomer? Geen zorgen, want wij hebben hieronder een rijtje met onze nieuwe zomerse singlereizen speciaal gemaakt voor jou! Ontdek Griekenland, Italië en Spanje op een unieke manier.

Ga bijvoorbeeld mee op groepsreis naar een zon- en cultuurvakantie in Krk, het grootste eiland van Kroatië. Geniet hier van de prachtige stranden en actieve uitjes, zoals een bootexcursie of voor de wijnliefhebbers een wijnproeverij.  

Even geen Kreta of Zakynthos? Dan is Peloponnesos in Griekeland dè nieuwe bestemming om te ontdekken deze zomer. Ga hier lekker genieten van een Griekse avond met alle singles, neem deel aan een kookworkshops of bezoek de archeologische bezienswaardigheden van deze bestemming. 

Voor de singles die Peloponnesos nog niet overtuigend genoeg vinden, maar wel gek zijn van Griekenland, hebben we de heerlijke zonvakantie in Epirus. Dit paradijs in Griekenland beschikt het hele jaar over een prachtige groene natuur. Als de mooie natuur en stranden nog niet genoeg zijn, heb je hier talloze unieke activiteiten. Ga dolfijnen spotten, kajakken of mooie rivierwandelingen maken.

Voor de avonturiers onder ons die houden van een actieve zomervakantie, hebben we de nieuwe kitesurf vakantie op het mooie Sicilië. Wil je graag leren kitesurfen of juist je huidige vaardigheden verbeteren? Met deze actieve groepsreis kan het allemaal. Een gezellige groep mensen, heerlijk eten uit de lokale keuken, kitesurfen en natuurlijk genieten van de Italiaanse zon. Wat wil je nog meer?!

We sluiten af met de heerlijke strandvakantie kamperen in L'Estartit. Vanaf de camping rol je zo de azuurblauwe zee in. Ook deze plek stikt van de actieve watersporten. Je kunt hier gaan kajakken, kitesurfen of ga voor een unieke beleving zoals een snorkeltour. 

Welke nieuwe bestemming ga jij dit jaar ontdekken?

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen