NieuwsActieve groepsreizen in mei en juni

Boek nú, betaal later

Actieve groepsreizen in mei en juni

Actieve groepsreizen in mei en juni
24 apr. 2024

Actieve groepsreizen in mei en juni

Avonturies opgelet! Wil jij nog er nog graag op uit in mei of juni voor een actieve groepsreis? Voor de avontuurlijke singles onder ons hebben we talloze actieve groepsreizen in deze maanden.

In mei hoef je voor avontuur niet ver te zoeken. Ga met ons mee op kampeervakantie in België en kano door de mooie meren en natuur van de Ardennen. Ben jij een echte actieve wandelaar? Dan is onze wandelvakantie op Kreta iets voor jou. Wandel langs de mooiste kliffen of hike door bijzondere kloven. Boek nu deze reis en dan vertrek jij 7 mei nog naar Kreta! Met het vliegtuig is natuurlijk niet de enigste optie. Ga mee met de nachttrein naar Tsjechië en ontdek de prachtige natuur. Klimmen, raften, hiken of fietsen, het kan allemaal tijdens deze reis!

Is mei toch nog iets te vroeg voor jou? Dan hebben wij ook nog genoeg actieve reizen in juni gepland staan. Ontdek onze populaire midsummer reis in Zweden. Verken Zweden vanaf het water, met de quad en onder de grond. Deze unieke outdoor vakantie vertrekt in mei èn juni. Een actieve vakantie hoeft zich niet alleen in de natuur af te spelen. Deze actieve reis naar Noord-Macedonië heeft zowel activiteiten in de natuur als culturele activiteiten. Noord-Macedonië beschikt over een prachtige natuur en heeft een rijke geschiedenis. Ook deze reis heeft verschillende vertrekdata in mei en juni. Of ga mee op ontdekkingstocht door Slovenië. Kampeer op verschillende plekken en zipline over de Dolinka vallei

Ga jouw avontuur aan en wie weet ben jij in mei of juni op jouw actieve droomvakantie! 

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen