NieuwsAlleen op vakantie, samen avonturen beleven

Boek nú, betaal later

Alleen op vakantie, samen avonturen beleven

Alleen op vakantie, samen avonturen beleven
16 aug. 2021

Alleen op vakantie, samen avonturen beleven

Ben je single, hou je van reizen en deel je ervaringen het liefst met anderen? Ga mee met onze geweldige single reizen en beleef fantastische avonturen. Maak een wandeltocht, ga mee op wintersport of kom tot rust op het strand tussen de palmbomen. Kies de reis uit die bij je past. Je gaat alleen op vakantie, maar komt met een koffer vol waardevolle herinneringen, nieuwe vrienden en misschien wel de partner van je leven thuis. Singlereizen zijn een verrijking voor je leven. Dat wil je toch niet missen?

“Ik wilde graag op vakantie, maar ik was alleen. Al mijn vrienden gaan tegenwoordig met hun partner of gezin. Nou, ik kan je vertellen dat een singlereis de perfecte oplossing is. Ik heb er nieuwe vrienden aan overgehouden, waar ik nog steeds mee afspreek.” - Joyce

Singlereizen met leeftijdsgenoten
Een singlereis is geen datingreis. Het is een plezierige manier om nieuwe mensen te leren kennen. En doordat je dezelfde reis hebt gekozen, is er vaak al een gedeelde interesse. Daarbij zijn onze reizen ingedeeld op leeftijd. Zo bieden we het grootste aanbod single- en groepsreizen voor 20+ 30+ 40+ 50+ en 60+ singles. Al gaan al je vrienden met het gezin op vakantie, dan hoef je echt niet alleen op reis. Je boekt alleen, maar gaat samen met een gezellige groep singles op avontuur. En vaak klikt het al, voordat je überhaupt op de bestemming bent aangekomen. Hoe mooi is het dat je deze prachtige momenten kunt delen? Single zijn is zo gek nog niet.

“Tijdens een Griekse singlereis huurden 2 mannen een scooter. Iedere dag haakte wel iemand uit de groep aan. Met een eigen scooter of zelfs achterop. Aan het eind van de week reed een groep van 8 scooters het eiland rond om te verkennen. Hoe gaaf is dat? Met een single reis verleg je grenzen en doe je dingen die je van te voren niet had bedacht” - Singlereizen.nl

Groepsreizen naar prachtige bestemmingen
Er is een geweldig aanbod aan singlereizen voor de sportieve avonturiers onder ons. Van een fietsvakantie, wandelvakantie tot een berg- of wintersport. Wil je juist heerlijk onthaasten na een drukke periode? Kies dan voor de ultieme zonvakanties, yogareizen of body en mind reizen. Wat is er fijner dan ontspannende baden, opwekkende lichaamsoefeningen en natuurlijk goede maaltijden? En als je denkt dat een singlereis een verplicht nummertje is dan heb je het mis. Jij bepaalt zelf hoe je vakantie eruit ziet. Niks moet, niksen mag.

5 redenen om op singlereis te gaan:

  • Je beleeft geweldige avonturen met singles van je eigen leeftijd 

  • Het reisaanbod is super divers, dus er zit altijd iets voor je bij

  • Je leert nieuwe culturen, landen en mensen kennen 

  • Je maakt nieuwe vrienden en ontmoet misschien wel je toekomstige partner

  • Het is en blijft jouw vakantie. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt doen

Weekendje weg
Vind je een singlereis spannend en twijfel je nog? Overweeg dan om eerst een weekendje mee te gaan. Er is een groot aanbod voor weekendjes weg. Dan hoef je niet ver te reizen en als het je niet bevalt, is het zo weer voorbij. Bevalt het je wel, dan kun je kiezen om met vele andere singlereizen mee te gaan. Het is jouw keuze.

Uit ervaring weten we dat veel singles de stap niet durven te nemen. Het is natuurlijk ook spannend om met onbekende op reis te gaan. Toch werkt het soms goed om uit je comfortzone te stappen. Dat is wel te zien aan onderstaande resultaten: 

In de afgelopen 18 jaar zijn er al duizenden singles met onze singlereizen mee geweest. 69% van onze singles boekt binnen een jaar een nieuwe vakantie bij ons en 98% van de singles beveelt ons aan bij anderen.

Wil je meer weten?
Bekijk het aanbod singlereizen, check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen