Single reizen - Last minute Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Nepal

Wellicht ken je Nepal van het Himalaya gebergte, de sherpa’s en de boeddhistische kloosters. Wat je waarschijnlijk niet weet van Nepal, is de ongekende veelzijdigheid en vriendelijkheid. Tijdens onze single rondreizen breng je een bezoek aan Kathmandu, Patan, Bhaktapur en Pokhara.  Doordat Nepal ingeklemd ligt tussen India en Tibet heeft het een uniek landschap. Van subtropische bossen, tot hoge koude wit besneeuwde bergtoppen. En van schattige, gezellige dorpjes tot schitterende rijstterassen. Werkelijk prachtig om te ervaren en beleven. Zie jij jezelf al gaan met je avontuurlijke single reisgenoten?

Nepal met een groep singles
Nepal is een heilige plek in het boeddhisme, omdat Boeddha er geboren is. De kloosters en de unieke levensstijl van de vreedzame monniken zijn bijzonder om te zien. Of je nu spiritueel van aard bent of niet, Nepal laat gegarandeerd een inspirerende indruk op je achter. Geniet van  prachtige architectuur van de koningssteden Kathmandu, Patan en Bhaktapur of ontspan aan het blauwgroene bergmeer van Pokhara. Nieuwe perspectieven en een portie frisse energie opdoen. Ga je mee met een gezellige groep single reisbuddy’s?

De vier seizoenen van Nepal
In tegenstelling tot andere Aziatische landen kent Nepal vier seizoenen. Van september tot en met november is het zicht in de bergen het meest helder. Meer dan driekwart van het land bevindt zich zelfs boven de 3000 meter hoogte! Van april tot en met juni is het regenseizoen en veranderen de subtropische bossen in een waar kleurenpalet van moeder natuur. De hoofdstad Kathmandu en andere steden als Patan en Bhaktapur zijn een paradijs voor cultuurliefhebbers. Ben je meer op zoek naar eenvoud? In het binnenland van Nepal zijn alle eeuwenoude tradities van de locals nog in stand gehouden. Aanschouw het met eigen ogen en evalueer het 's avonds met een gezellige groep nieuwe vrienden onder het genot van een lekker hapje en drankje in de prima hotels waarin we verblijven.

Groepsreis naar Nepal
Krijg je al zin in een inspirerende groepsreis naar Nepal? Met een gelijkgestemde groep avontuurlijk aangelegde singles beleef je gegarandeerd nieuwe avonturen en neem je enerverende ervaringen en mooie vriendschappen mee terug. Wacht niet te lang met boeken, de reizen naar Nepal zijn snel volgeboekt!

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend even contact met ons op.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als er weer single reizen naar Nepal zijn?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen