Ontdek Japan met andere singlesGeniet van onze single reizen naar Japan en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Japan

Japan als single beleven? Prima plan. Dit veelzijdige land is een bezoek meer dan waard. Beklim de Mount Fuji, ontdek de indrukwekkende steden, de geisha, aanschouw de boeddhistische tempels en proef de fantastische Japanse keuken. It’s time for sushi!

Kyoto in Japan
Kyoto is een stad vol hoogtepunten en wordt geadviseerd in vrijwel elke reisbrochure. Het is alsof je over een heuse filmset loopt. Dat klopt ook wel, de scene voor Memoirs of a Geisha is hier opgenomen. Je kunt hier uren rondslenteren zonder een moment van verveling.

Osaka en Tokyo
Als echte cultuurbarbaar breng je natuurlijk een bezoek aan Osaka en Tokyo. In Tokyo vind je werkelijk van alles door elkaar. Van hypermoderne winkelcentra tot boeddhistische tempels en van gigantische wolkenkrabbers tot bijzondere Japanse architectuur. In het land van de contrasten zal de vriendelijke Japanse bevolking je begroeten met een glimlach.

Zebrapad Shibuya Square, Tokyo
Schipper mag ik overvaren ja of nee? Oversteken op één van de drukste oversteekplaatsen ter wereld is al een avontuur op zich. Bij groen licht wandelt alles en iedereen kris kras door elkaar. Bij rood licht wacht een ieder netjes op zijn beurt. Een indrukwekkend tafereel en fantastisch om te ervaren. Wel even voor je blijven kijken!

Het mystieke Koya-san
Maak de ervaring compleet en overnacht in het oude Koya-san. Het is alsof je slaapt in een Ryokan. Met een matrasje op de grond op een tatami (mat). Het ochtendgebed kan je hier midden in de nacht bijwonen. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

De Geisha Japan
Muziek en dans, traditionele theeceremonies en fijne gesprekken. Ervaar het bij de geisha's van Japan, van oudsher een muze voor de rijkere onder de bevolking. Je kent Memoirs of a Geisha vast wel, het verhaal over een geisha in Kyoto. In de wijken Gion of Pontocho is de kans het grootst dat je er een in levende lijve ziet. Naast geisha’s zijn er ook meiko’s, oftewel leerling geisha’s.

Sushi eten in Japan!
Japan? Sushi! Die twee zijn onafscheidelijk, een droomhuwelijk. Voor de beste sushi ga je naar de vismarkt in Tokyo. Absoluut smullen geblazen. Voor de beroemde Kobe Beef ga je naar Kobe. Vang je liever je eigen vis? Dat kan in Fukuoka! In Japan kan vrijwel alles en jij kan er bij zijn!

Zin in een avontuurlijke singlesreis in Japan? Bekijk het aanbod.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Japan 22-daagse Rondreis

Accommodatie SJD

Deze speciale reis vol hoogtepunten laat je kennis maken met de natuur en cultuur van Japan. Maak een tocht met de openbare bus door Kyoto, aanschouw de ontelbare tempels die het land te bieden heeft en overnacht bij de lokale bevolking thuis. Reis op een relaxed tempo om de omgeving goed in je op te nemen.

 • 18-45 jaar
 • 18-65 jaar
 • 25-35 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 3715,00
Japan - Kansai - Osaka
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
 • 6 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 26-07-2024
 • Laatste vertrekdatum: 08-11-2024
Nog geen waardering

Singlereis Japan 15-daagse rondreis

Accommodatie SJA

Tijdens deze bijzondere reis maak je kennnis met met diverse gedeeltes van Japan. Ontdek wereldsteden als Tokyo en Fukuoka en maak kennis met de natuur per fiets. Maak een wandeling door de indrukwekkende rotsformaties en torenhoge wanden van Sandankyo.

 • 18-45 jaar
 • 18-65 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 3463,00
Japan - Kansai - Osaka
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
 • 6 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 15-09-2024
 • Laatste vertrekdatum: 22-12-2024
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen