Napels ontdekken met andere singlesOntdek Napels in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar historisch en veelzijdig Napels

Een authentieke en historische Italiaanse stad bezoeken? Ga dan op single reis naar het prachtige Napels. Bezoek het historische centrum met het plein Piazza del Plebiscito en de kathedraal van Napels. Wandel door de smalle straatjes van de wijk Spaccanapoli en proef de sfeer bij de lokale markten en trattoria’s. En over proeven gesproken, geniet van een lokaal Italiaans wijntje of een overheerlijke pasta. Wil je nog een hoogtepunt beleven? Dan staat het Koninklijke Paleis van Napels voor je te pronken. De kamers en kunstcollecties nemen je weer terug in de tijd van de koninklijke familie.

“Napels is een stad met een prachtige eigen cultuur. Het is een uniek centrum om dingen te zien of om wat te eten of drinken” - Jens

Groepsreizen naar Napels
Napels is een stad met een ziel. Neem het kasteel Castel Nuovo aan de kust van de stad. De imposante vestingmuren en torens met uitzicht op de stad, het is werkelijk prachtig. Buiten de stad is de oude stad Pompeii, 79 na Christus, eveneens een ware parel. Begraven onder het vulkanische as vind je hier goed bewaarde ruïnes. Ben je daarna toe aan vertier? Ga dan naar Piazza Bellini of Via dei Tribunali voor de gezellige bars of cafés. Drink een lekker drankje met op de achtergrond heerlijke live-muziek. 

5 hoogtepunten van Napels

  • De sfeervolle wijk Spaccanapoli met de markten en trattoria’s

  • Culinair genieten bij een cafe of bar bij Piazza Bellini

  • Het historische centrum Piazza del Plebiscito en de kathedraal

  • Kasteel Nuovo met de imposante vestingmuren en torens

  • De door vulkanische as ondergedompelde stad Pompei

Boek jouw single reis naar Napels
Napels is natuurlijk ook de stad van Napoli en Maradonna. Overal zie je wel zijn beeldmerk opduiken, wat indrukwekkend is om te zien. Wil je de schoonheid van deze stad ervaren?

Boek direct jouw single reis naar Napels.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen