Ontmoeten wij jou ook?Wandeltrekking Noorwegen

Boek nú, betaal later

Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen

Wildkamperen Hardangervidda

Ben jij ook zo'n fanatieke wandelaar? Ga dan nu mee met de 8 daagse wandeltrekking in de Hardangervidda, Noorwegen. Je zult je in Arctische omgevingen bevinden en bijzondere dieren tegenkomen in de nationale parken. Is het reisadvies veranderd naar oranje en gaat de reis niet door? Dan ontvang je direct je geld terug!

Wat kun je verwachten?

 • Een spectaculaire treinreis
 • Uitgestrekte natuur
 • Genieten van gletsjers en watervallen
 • Wandelen op het grootste berg plateau van Europa
 • Smalle paadjes en ruige bergen
vanaf € 1059,00
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen
Noorwegen - Telemark - Hardangervidda
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 20-59 jaar
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen

Ontsnappen aan de drukte? Dat doe je op de Hardangervidda.
Wil jij genieten van uitgestrekte landschappen, stilte en natuurschoon? Dat kan op de Hardangervidda: het grootste bergplateau van Europa en één van de mooiste nationale parken van Noorwegen. Duizenden vierkante kilometers ongerepte natuur met een ongekende variatie in klimaat, landschap, kleuren, planten en dieren. Een gebied met arctische kenmerken waar warmte en kou en zon en regen elkaar in rap tempo afwisselen. Extremen die de lemming, poolvos, lynx, wolf en adelaar echter niet tegenhouden hier te leven.

Tijdens deze groepsreis volgen we smalle paden door het door gletsjers uitgesleten gebied, langs ruige bergen, helblauwe stille meren, stromende rivieren en ruisende watervallen. Wat is het hier gaaf! We zoeken mooie en beschutte plekken uit voor de overnachting in onze tentjes en doen dagelijks een hut aan voor een welverdiende pauze met wat extra comfort, een heerlijke maaltijd, of gewoon om de eigen voorraad eten even aan te vullen. Deze afwisselende en in menig opzicht bijzondere wandelreis is voor iedere natuurliefhebber en fan van Scandinavië een ‘must’ en zal onvergetelijke indrukken bij je achterlaten!

Naar activiteiten
 • Vervoer - Vliegtuig
 • KLM retourvlucht Amsterdam - Oslo (inclusief 23 kilo ruimbagage, €123,- luchthavenbelasting en brandstoftoeslag)
 • Vervoer - Trein
 • Retour treinreis; Oslo - Geilo en Finse - Oslo
 • Retour treinreis; Oslo - Oslo S en Oslo S - Oslo
 • Verblijf
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Adventure food ter aanvulling op de maaltijden (€45,-)
 • Vermaak
 • Wandeltochten
 • Overig
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 10 personen
 • Enthousiaste Nederlandse begeleiding
 • Je krijgt van ons max. 3 kg mee aan tent, kookmaterialen en eten mee. Wij adviseren dat jouw rugzak bij vertrek maximaal 12-14 kilo weegt.
 • Vervoer - Algemeen
 • Indien de vlucht niet meer beschikbaar is in de standaard klasse wordt een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.
 • Verblijf
 • Maaltijden (houd rekening met €5 - €15 per dag)
 • Overig
 • Annuleringsverzekering
 • Fonds voor calamiteiten (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Persoonlijke uitgaven/zakgeld
 • Reisverzekering
 • Reserveringskosten (€30,00 per boeking)
 • Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben, want je wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag in verschillende weersomstandigheden. We adviseren ook wandelschoenen type B/C.

Activiteiten

Dag 1: Op naar Noorwegen!
Het wachten is voorbij en de reis kan beginnen. Eén van de mooiste wandeltochten van Europa staat op het punt van beginnen. We vliegen naar Gardermoen, een vliegveld bij Oslo. Daarna begint het genieten van de mooie uitzichten, tijdens de treinreis naar Geilo. In Geilo zijn we al aan de rand van de Hardangervidda. Tot de bouw van de ‘Bergensbanen’ in 1909 was dit gebied moeilijk bereikbaar en Geilo was niet meer dan een onaantrekkelijk gehucht.

Pas na de ontsluiting van de Hardangervidda kwamen er meer toeristen en zijn met name de plaatsen die de trein aandoet tot bloei gekomen. Wat veel mensen niet weten is dat Geilo in de winter een goedbezochte wintersportbestemming is. Bij aankomst in Geilo maken we ons direct klaar voor de eerste wandelkilometers van deze reis en halen we boodschappen voor de komende dagen! (+/- 2 uur lopen)

Dag 2: De stilte regeert....
Als opwarmertje hebben we gisteren de eerste kilometers al afgelegd, maar vandaag gaat het ‘echte’ avontuur beginnen! We lopen over skipistes langzaam omhoog naar de bekende Hakkeset Hytta: enkele lage roodkleurige hutten met dakbegroeiing van gras, welke in de zomer het start- en eindpunt zijn van vele meerdaagse wandeltochten over de schitterende hoogvlakte (het Noorse Hytta betekent berghut). Na de koffie kiezen we voor de westelijke route over de ‘Gronebakken’, naar de berg ‘Ustetind’ (1376m). Deze ligt in het noordoostelijke deel van de Hardangervidda en op de top heb je een fantastisch uitzicht! Bij goed weer zie je de ‘Gaustatoppen’ en het ‘Hallingskarvet’.

Eenmaal onderweg wordt de begroeiing met bomen al snel dunner, om uiteindelijk helemaal over te gaan in de lage grondvegetatie van de hoogvlakte (‘vidda’). Het versterkt het gevoel van alleen zijn in de eindeloos grote ruimte. Bij het nabij gelegen meer met diepblauw water zoeken we een mooie plek om onze tenten op te zetten en het avondeten te bereiden. Dit is pas echt avontuurlijk genieten van rust en ruimte! Afstand: 15 km / 4-5 uur.

Dag 3: Wafels en gezelligheid
Na het ontbijt en het opbergen van onze spullen in de rugzak gaan we uitgerust weer op pad. De oude Tuva Hytta (berghut) ligt op slechts een uurtje lopen en vormt een intense verleiding. De hut staat namelijk bekend om haar ouderwets gezellige huiskamer en familiesfeer en… de lekkerste wafels van de streek! Die willen we wel proeven! Met de smaak van koffie en wafels nog in de mond, lopen we enige tijd later door een relatief vlak, maar wonderschoon gebied.

Rijk aan kleine meertjes, stroompjes en duizenden kleine kleurige bloemetjes van allerlei soorten. Op sommige drassige stukken zal het niet meevallen om de schoenen droog te houden, maar we hebben ook niet gezegd dat het allemaal comfortabel is tijdens zo’n wandelreis! Na zo’n vier uur wandelen door de prachtige omgeving komt de Heinsaeter Hytta in zicht: groter en moderner dan de Tuva-hut, maar zeker niet minder gezellig en comfortabel. In de buurt van deze hut overnachten we. Afstand: 19 km / 5 uur.

Dag 4: Langs hutten en meren op de Hardangervidda
‘s Morgens wandelen we in 3,5 uur naar de Rauhelleren Hytta. Het pad is goed en afwisselend lopen we tussen hogere en lagere bergen met afgevlakte toppen. Na het ronden van de Langesjønuten (1.365 m.) komen we bij de hut. Het is een moderne hut met goede voorzieningen, direct gelegen aan het ‘Langesjøen’ (‘het lange meer’). Het ligt in het midden van de Hardangervidda en is daarmee het middelpunt van dit gebied.

Veel Noren komen hier om te vissen, te kanoën, de bergtoppen in de omgeving te beklimmen, of enkel om de benen te strekken en te genieten van de heerlijke keuken. De perfecte plek dus om het echte Noorwegen te ervaren! En ideaal voor wat rust en een lunch, met uitzicht op het meer en de top van de ‘Store Skrekken’ (1.429 m.) aan de overkant. We maken nog wat foto’s, slaan de beelden ook in ons eigen geheugen op en draaien ons daarna van het meer af en lopen nog in 3,5 uur richting Stigstuv. Afstand: 24 km / 7 uur.

Dag 5: Alleen op de wereld in een arctische omgeving
Vandaag lopen we langs de ‘Store Nordmannsslepa’, een route waarover in oude tijden met lastdieren talk en zilver werden getransporteerd. We volgen deze ‘handelsroute’ noordwaarts door het midden van de hoogvlakte, naar een gebied met steeds meer, grotere en ruigere bergen met gletsjers.

We nemen de indrukken van dit typische subarctische landschap diep in ons op. Bij aankomst in Dyranut wordt dat nog eens bevestigd, want het vergezicht in alle richtingen zal je direct opvallen: de hutten liggen hoog en helemaal vrij, werkelijk niets in de omgeving belemmert het zicht en geeft je een indruk van hoe groot en weids de Hardangervidda eigenlijk is. Iets voorbij Dyranut zetten we onze tenten op. Onderweg stoppen we vandaag natuurlijk weer regelmatig op een mooie plek om koffie en thee te zetten en wat te eten. Afstand: 24 km / 7 uur.

Dag 6: Dromen van gletsjers en wakker worden met prachtig uitzicht
Vandaag lopen we in 3 uur naar de hut ‘Kjeldebu’. Hier lunchen we en kopen we eten in voor de laatste dag. Daarna volgen we de ‘Handangerjokolen’, het pad naar Finse. Ondertussen wordt het zicht gedomineerd door het fel oplichtende wit van een gletsjer. Bergen en gletsjers hebben een sterke invloed op het weer en ze kunnen de lucht in de avond en ochtend prachtig of zeer dreigend kleuren: zet vanavond je tent dus zo neer, dat je vanuit je slaapzak de gletsjer in het eerste ochtendlicht kunt zien. Een beeld om nooit te vergeten! Afstand: 22 km / 6-7 uur.

Dag 7: Lopen door het decor van Star Wars
De laatste etappe van deze wandelreis voert ons langs de oostzijde van de gletsjer naar Finse, een piepklein plaatsje op een hoogte van 1222 meter boven zeeniveau. Finse ligt aan een prachtig meer aan de voet van de Hardangerjøkulen. Het heeft het hoogste spoorwegstation van Noord-Europa, een mooi hotel, de grootste hut van Det Norske Turistforening en het Rallarmuseum. Verder werd hier in 1904 de eerste schaatshal van Noorwegen geopend en in 1979 een deel van ‘Star Wars: Episode V’ opgenomen. We genieten van de schoonheid van de omgeving en vieren in Finse onze laatste avond. Afstand: 20 km / 6 uur.

Dag 8: Genieten van toen en nu..
Helaas komt aan deze prachtige groepsreis vandaag een einde. Moe maar voldaan keren we terug naar het vliegveld. Vanuit het vliegtuig kijk je nog een keer naar buiten en geniet je van het prachtige uitzicht over dit fascinerende gebied. De herinneringen van deze wandelreis zullen je nog lang bijblijven!

Materiaal en bagage
Tijdens deze reis draag je zelf je bagage (bagagetransport is vanwege het landschap niet mogelijk). Het is comfortabel om je kleding, je slaapuitrusting en je bagage (ultra) lichtgewicht te houden en sneldrogend (geen katoen). Verder raden we aan om een waterdichte rugzak mee te nemen en een slaapzak die comfort biedt bij temperaturen tot -2 C.

Ook raden we aan om stevige waterdichte bergschoenen mee te nemen, een zelf-opblaasbaar (self-inflatable) luchtmatje, badslippers, middelen tegen muggen en zonnebrand, blarenpleisters, (biologisch afbreekbare) zeep, handdoekjes en washand en een sterk zakmes. Wij zorgen voor de (lichtgewicht) tenten (1 a 2-persoons ultra light trekking tent met een maximum gewicht van 1050 gram) en een kookuitrusting waar je gebruik van kunt maken. 

Belangrijke informatie
Deze wandeltrekking is geschikt voor de ervaren wandelaar. Naast het ruige terrein kan ook het weer voor een extra uitdaging zorgen. Je kan deze reis zomaar met vier verschillende seizoenen te maken krijgen. Per dag wandel je gemiddeld 6 uur. Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben. Je vervoert je eigen spullen en wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag. We adviseren wandelschoenen type B/C. 

Aan het begin van de reis haal je boodschappen voor de hele week, want onderweg kom je geen supermarkten tegen. De voorraad eten bij de hutten is beperkt, je kan daarom ook van huis snacks zoals mueslirepen etc. meenemen. 

Naar verblijf
 • Vervoer - Vliegtuig
 • KLM retourvlucht Amsterdam - Oslo (inclusief 23 kilo ruimbagage, €123,- luchthavenbelasting en brandstoftoeslag)
 • Vervoer - Trein
 • Retour treinreis; Oslo - Geilo en Finse - Oslo
 • Retour treinreis; Oslo - Oslo S en Oslo S - Oslo
 • Verblijf
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Adventure food ter aanvulling op de maaltijden (€45,-)
 • Vermaak
 • Wandeltochten
 • Overig
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 10 personen
 • Enthousiaste Nederlandse begeleiding
 • Je krijgt van ons max. 3 kg mee aan tent, kookmaterialen en eten mee. Wij adviseren dat jouw rugzak bij vertrek maximaal 12-14 kilo weegt.
 • Vervoer - Algemeen
 • Indien de vlucht niet meer beschikbaar is in de standaard klasse wordt een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.
 • Verblijf
 • Maaltijden (houd rekening met €5 - €15 per dag)
 • Overig
 • Annuleringsverzekering
 • Fonds voor calamiteiten (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Persoonlijke uitgaven/zakgeld
 • Reisverzekering
 • Reserveringskosten (€30,00 per boeking)
 • Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben, want je wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag in verschillende weersomstandigheden. We adviseren ook wandelschoenen type B/C.
Noorwegen , Oslo , Oslo city
Naam verblijf
Wildkamperen Hardangervidda
Type verblijf
Huurtent

Verblijf Wildkamperen Hardangervidda

Beschrijving

Tijdens deze reis ga je wildkamperen. Je begint en eindigt in Oslo tijdens deze reis. Je krijgt een nieuwe trekkerstent van zo'n 1,5 kg van het merk Vaude voor alleengebruik te leen. Tijdens deze reis zul je geen WiFi hebben en de sanitaire voorzieningen zijn matig. Je trekt namelijk 8 dagen door de wildernis van Noorwegen.
Let op dat je zelf een slaapmat en slaapzak meeneemt.  

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona-garantie

Corona, natuurlijk houden we er rekening mee en zorgen dat je veilig op reis kunt, maar we laten onze reizen er niet door stoppen :) 

Je kunt tot 2 weken voor vertrek kosteloos annuleren, we berekenen slecht €30,- annuleringskosten, verder niets;
Je krijgt direct je geld terug, geen gedoe met vouchers;

Indien het reisadvies veranderd vanwege het coronavirus en je reis niet door kan gaan, kijken we samen met jou naar een reisalternatief;
Kunnen we geen geschikte andere reis vinden? Dan krijg je gewoon je geld terug, ook de boekingskosten.
Jij kunt er namelijk niets aan doen dat jouw reis niet door kan gaan.

Veranderd het reisadvies tijdens je reis? Dan repatriëren wij indien nodig. Punt uit.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Veiligheid gaat boven alles!

De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Materiaal en bagage

Tijdens deze reis draag je zelf je bagage (bagagetransport is vanwege het landschap niet mogelijk). Het is comfortabel om je kleding, je slaapuitrusting en je bagage (ultra) lichtgewicht te houden en sneldrogend (geen katoen). Verder raden we aan om een waterdichte rugzak mee te nemen, een slaapzak die comfort biedt bij temperaturen tot -2˚ C. Ook raden we aan om stevige waterdichte bergschoenen mee te nemen, een zelf-opblaasbaar (self-inflatable) luchtmatje, badslippers, middelen tegen zonnebrand en muggen, blarenpleisters, (biologisch afbreekbare) zeep, handdoekjes en washand en een sterk zakmes. Wij zorgen voor de (lichtgewicht) tenten (1 a 2-persoons ultra light trekking tent met een maximum gewicht van 1050 gram), de kookuitrusting, en (gevriesdroogde) voeding. Het deel van de goederen dat niet in Zweden wordt aangeschaft, wordt op Schiphol over alle personen en rugzakken verdeeld.

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Toeslagen vliegticket

Hoe korter voor vertrek je boekt, hoe groter de kans op dure vliegtickets. Dan wordt er een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Eigen spullen dragen

Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben. Je vervoert je eigen spullen en wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag. We adviseren ook wandelschoenen type B/C

Naar vervoer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • KLM retourvlucht Amsterdam - Oslo (inclusief 23 kilo ruimbagage, €123,- luchthavenbelasting en brandstoftoeslag)
 • Vervoer - Trein
 • Retour treinreis; Oslo - Geilo en Finse - Oslo
 • Retour treinreis; Oslo - Oslo S en Oslo S - Oslo
 • Verblijf
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Adventure food ter aanvulling op de maaltijden (€45,-)
 • Vermaak
 • Wandeltochten
 • Overig
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 10 personen
 • Enthousiaste Nederlandse begeleiding
 • Je krijgt van ons max. 3 kg mee aan tent, kookmaterialen en eten mee. Wij adviseren dat jouw rugzak bij vertrek maximaal 12-14 kilo weegt.
 • Vervoer - Algemeen
 • Indien de vlucht niet meer beschikbaar is in de standaard klasse wordt een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.
 • Verblijf
 • Maaltijden (houd rekening met €5 - €15 per dag)
 • Overig
 • Annuleringsverzekering
 • Fonds voor calamiteiten (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Persoonlijke uitgaven/zakgeld
 • Reisverzekering
 • Reserveringskosten (€30,00 per boeking)
 • Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben, want je wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag in verschillende weersomstandigheden. We adviseren ook wandelschoenen type B/C.

Vervoer

Met het vliegtuig

De vlucht wordt uitgevoerd met KLM. Je mag in totaal 23kg ruimbagage meenemen en 10kg handbagage. Maar, houd er rekening mee dat je vanuit de organisatie nog zo'n 3kg bagage krijgt en je bagage de gehele reis op je rug meeneemt.

Er is op dit moment nog geen vluchtinformatie beschikbaar.

* De vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
 • Vervoer - Vliegtuig
 • KLM retourvlucht Amsterdam - Oslo (inclusief 23 kilo ruimbagage, €123,- luchthavenbelasting en brandstoftoeslag)
 • Vervoer - Trein
 • Retour treinreis; Oslo - Geilo en Finse - Oslo
 • Retour treinreis; Oslo - Oslo S en Oslo S - Oslo
 • Verblijf
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Adventure food ter aanvulling op de maaltijden (€45,-)
 • Vermaak
 • Wandeltochten
 • Overig
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 10 personen
 • Enthousiaste Nederlandse begeleiding
 • Je krijgt van ons max. 3 kg mee aan tent, kookmaterialen en eten mee. Wij adviseren dat jouw rugzak bij vertrek maximaal 12-14 kilo weegt.
 • Vervoer - Algemeen
 • Indien de vlucht niet meer beschikbaar is in de standaard klasse wordt een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.
 • Verblijf
 • Maaltijden (houd rekening met €5 - €15 per dag)
 • Overig
 • Annuleringsverzekering
 • Fonds voor calamiteiten (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Persoonlijke uitgaven/zakgeld
 • Reisverzekering
 • Reserveringskosten (€30,00 per boeking)
 • Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben, want je wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag in verschillende weersomstandigheden. We adviseren ook wandelschoenen type B/C.

 • SGR
 • SCR
 • ANVR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 5 reviews
9.1
Singlereizen
37 jaar
9.5

een geweldige beleving met een prettige kleine groep

Wat een schitterende uitzichten krijg je onderweg. Een geweldig natuurgebied, waar je niet veel anderen tegen komt.

Mijn tips

Neem niet teveel gewicht mee. Bijna iedere dag wordt er wel een berghut aangedaan, waar sanitair is of waar je wat kunt kopen.

Reisperiode: 25-07-2018 ~ 01-08-2018 / Wildkamperen Hardangervidda

31 jaar
9

Prachtig avontuur in een schitterende omgeving, vol met uitdagingen en met de perfecte groep!

Prachtig avontuur! We hadden het geluk dat we mooi weer hadden (soms te heet!) en het een super leuke groep (inclusief een top reisbegeleider!) was. Ik had verder geen loopervaring, maar dankzij vele pauzes, de groep en de schitterende natuur was het prima vol te houden.

Mijn tips

Koop in Nederland wat krentenbollen en mueslirepen voor de middag en overweeg elke extra kilo die je meeneemt. De rugtas vond ik één van de grootste uitdagingen van de tocht. Wat ik persoonlijk prettig vond is dat een aantal medereizigers een waterfilter bij zich hadden.

Reisperiode: 25-07-2018 ~ 01-08-2018 / Wildkamperen Hardangervidda

30 jaar
9

Fantastische ervaring

Fantastische reis door een prachtige omgeving. De eenvoud herinnert je aan wat echt belangrijk is: warm en droog zijn, goed slapen en eten, en het gezelschap van fijne mensen.

Mijn tips

Vooral doen

Reisperiode: 25-07-2017 ~ 01-08-2017 / Wildkamperen Hardangervidda

24 jaar
9

starten als vreemden, eindigen als vrienden

Het was fantastisch! De vrijheid in de bergen was echt wat ik nodig had.

Mijn tips

Wil je je hoofd leegmaken op een actieve manier, dit is het!

Reisperiode: 15-07-2017 ~ 22-07-2017 / Wildkamperen Hardangervidda

33 jaar
9

Het was een heerlijke vakantie waarbij ik genoten heb van het buitenleven, wandelen, schitterende natuur en kampvuur.

Heb onwijs van deze vakantie genoten.

Mijn tips

Neem gamaschen mee voor de nattigheid/modder :-)

Reisperiode: 25-07-2016 ~ 01-08-2016 / 2-persoonstent

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen