Reizen naar Telemark met andere singlesSingle reizen naar Telemark, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Telemark

Telemark is een prachtig gebied in het zuiden van Noorwegen. Met zijn gevarieerde natuur, van mooie kustlijnen in het zuiden tot imposante bergen in het noorden, is het een bestemming waar je je ogen uitkijkt! De talloze dorpjes aan de kust bieden genoeg boottochten naar tientallen eilandjes, verscheidene paden voor een wandel- of fietstocht en volop kunsttentoonstellingen. Natuurlijk is zwemmen ook een optie! Als je meer op zoek bent naar rust en stilte, dan zijn de berggebieden meer iets voor jou! Hier vind je genoeg schitterende flora en fauna, en op de top van de berg Gausta kun je op een heldere dag maar liefst een zesde deel van Noorwegen zien! Trekking en hiking is niet voor niets hartstikke populair in dit gebied: mooie uitzichten en prachtige natuur zijn dé ingrediënten voor een succesvolle wandeltocht!

In het midden van het gebied Telemark kun je wandelen door mooie boomgaarden en genieten van heerlijke lokale gerechten en niet te vergeten: appel cider!

Als je gek bent op water en waterparken, is een bezoek aan Sommarland bijna een verplichting! Sommarland in Bø is het grootste waterpark van Scandinavië, en één van de grootste in heel Europa! Zeker een bezoekje waard dus!

Telemark biedt ook diverse soorten eten aan: van typisch huisgemaakte gerechten tot verse vis tot verfrissend fruit! Vooral Heimat in Vinje is een aanrader. Dit café ligt langs de snelweg (de E134) en is dus makkelijk te bereiken! Hier koken ze van alles: van sandwiches en thuisgemaakte gerechten tot à la carte!

Telemark in Noorwegen is zoals je kunt concluderen een echte bestemming voor de single die gek is op natuur! Ga dus samen met andere singles mee op een betoverende reis naar het wonderschone en diverse Telemark!

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Wandeltrekking Noorwegen

Wildkamperen Hardangervidda

Ben jij ook zo'n fanatieke wandelaar? Ga dan nu mee met de 8-daagse wandeltrekking in de Hardangervidda, Noorwegen. Je zult je in Arctische omgevingen bevinden en bijzondere dieren tegenkomen in de nationale parken. Ontdek de oneindig uitgestrekte natuur vol paadjes en en ruige bergen.

  • 20-55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1425,00
Noorwegen - Telemark - Hardangervidda
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 06-07-2024
  • Laatste vertrekdatum: 10-08-2024
Waardering door singles: 9.1
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen