Reizen naar Rijnland-Palts met andere singlesSingle reizen naar Rijnland-Palts, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het romantische Rijnland Palts

Kom jij tot leven in een natuurrijke, romantische en historische omgeving? Deze combinatie vind je tijdens een single reis in Rijnland Palts in Duitsland. Bezoek de oudste stad van DuitslandTrier met het wereldberoemde Romeinse Porta Nigra en het Amfitheater. De streek kent ook vele prachtige burchten en kastelen, waaronder het sprookjesachtige Eltzer Burcht Panorama. Vanaf hier is het uitzicht op de rivier de Moezel waanzinnig. Maar beleef de rivier ook vanaf het water. Ga met een kano over de kronkelende rivier en geniet van de overweldigende natuur. Ben je een wijnliefhebber? Rijnland Palts bezit vele historische wijn plaatsjes waar je een heerlijke moezelwijn kan proeven.  

“Heerlijk dicht bij huis is dit een geweldige omgeving. De schitterende burchten en steden in combinatie met de wijngaarden maakt het voor mij tot een topbestemming” - Leonie

Groepsreizen naar Rijnland Palts
Rijnland Palts is net als een schilderij. Neem rivier de Rijn met daaromheen de groene wijngaarden. Pak eens de gondel van de kabelbaan in Koblenz en zweef over de rivier. Het uitzicht is werkelijk fantastisch. Met tot slot de eindbestemming in fort Ehrenbreitstein, geliefd onder de kunstenaars. Nog een mooie stad bezoeken? Ga dan naar Cochem,  bekijk de 19e eeuwse burcht en het barokke stadhuis op de Marktplatz. 

De 5 hoogtepunten van Rijnland Palts

  • De oudste stad van Duitsland Trier met het Romeinse Porta Nigra
  • Het sprookjesachtige Eltzer Burcht Panorama
  • Historische wijnstreken met de Moezelwijnen
  • De kronkelende rivier de Moezel
  • Fort Ehrenbreitstein dat geliefd is onder kunstenaars

Boek jouw single reis naar Rijnland Palts
Aanrader is een bezoek aan het 18e-eeuwse Rode Huis met de glasblazerij. Ook hier drink je weer een overheerlijk Moezel wijntje en een lokaal biertje. Zin gekregen in een romantische Duitse streek?

Boek direct jouw single reis naar Rijnland Palts.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen