Single reizen - Aanbiedingen Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Cuba

Letterlijk terug gaan in de tijd en je laten verwonderen door de stranden en natuur? Met een single reis naar Cuba krijg je van alles wat. Geniet van de rondtuffende Amerikaanse oldtimers in hoofdstad Havana. Deze stad is de trekpleister van Cuba, waar de tijd heeft stilgestaan. Koloniale gebouwen uit 1.600 in het oude centrum zijn schitterend, en ook de sfeer van spelende straatmuzikanten werkt aanstekelijk. Naast Havana ligt de Pinar del Rio provincie, met de schitterende heuvels, bossen en de Viñales vallei. Laat de kans ook niet onbenut voor een prachtige wandel- of paardrijtocht. 

“Cuba heeft werkelijk alles in zich om onder de indruk te raken. De oude cultuur in combinatie met de natuur en stranden is geweldig.” Rik

Groepsreizen naar Cuba
Cuba is het land van de heerlijke Salsa muziek. Dit krijg je zeker te horen wanneer je aan het strand ligt van Varadero. Met de hagelwitte stranden en azuurblauwe zee, een waar paradijs. Ben je een duik- of snorkel liefhebber? Maria la Gorda is de place-to-be. Blijf je liever boven water? Geniet dan van de moerassen, watervallen en hoge bergtoppen van Sierra Maestra. Een culturele afsluiter? Bezoek dan zeker de stad Trinidad met de gekleurde straatjes en vele bezienswaardigheden.

Dé 5 hoogtepunten van Cuba

  • Het historische oude centrum van Havana
  • De rondrijdende Amerikaanse oldtimers en Salsa muziek
  • De heuvels, bossen en de Viñales vallei met de Cubaanse sigaren
  • Hagelwitte stranden en de blauwe zee van Varadero
  • Moerassen, watervallen en de hoge bergtoppen van Sierra Maestra

Boek jouw single reis naar Cuba
Het drankje Mojito heeft aan populariteit in Nederland gewonnen. Wil je de herkomst ontdekken? Ga dan zeker naar bar La Bodeguita Medio in Havana. Een reis meemaken die je nooit zal vergeten? 

Boek direct jouw single reis naar Cuba.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen